Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak . Mindenki azt mondja h menjek szihologushoz mer egy nálam joval idösebb pasiba vagyok szerelmes de a srácot ugy ismerem mint a tenyeremet mert minket összeköt egy személy?
szihologushoz/mer
Joval idosebb pasi vs. srac logikai bukfencet ne is emlitsem.
Es meg egy harmadik ember is van benne.
Nekem ne haragudj ,de ez tul jol tomoritett informacio.
Kerlek reszletezd a problemadat.
Lefordítom magyarra: egy srác, akit nagyon jól ismer, mivel van egy közös ismerősök,
na, ez a srác azt mondta neki, hogy menjen szihologushoz (drága: az PSZICHOLÓGUS helyesen)
mert egy vén f.szba szerelmes a kérdező, magyarán apakomplexusa van.
joo hát az van h a közös ismerősünk a huga...és nálam 10 évvel idősebb a srác.én 14 éves vagyok.van h piszkál tehát odadja nekem a macskáját(a macska mindenkit szétszed) vagy h hülye gyerek vagyok vagy mosakodtam már-e(szoktam:Pcsak direkt mondja)de amikor egymás szemébe nézünk akkor olyan más minden...ő is tök komolyan nézsemmi vigyor vagy ilyesmi ..
mer elöttem egy száll alsogatyában járkálni...jaa és 7 éve ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!