Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy szerethet egy ilyen srácot?

Figyelt kérdés

Képzeljetek el egy olyan lányt, aki nagyon-nagyon gyönyörű, és természetesen az, nem az a plázacica típus kicsit se. Az összes haverom, meg szerintem egyszerűen mindenki odavan érte, mert amellett, hogy mennyire lenyűgöző jelenség, még ráadásul a jelleme is elképesztő. Nagyon kedves, jóindulatú, de emellett benne van a csipkelődésekben, a humora is olyan, hogy mindig ő szórakoztatja az egész társaságot. Bárkit megkaphatna.

És összejött egy nála alacsonyabb, szemüveges, vézna sráccal. Ez mégis milyen már? Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy a srácnak olyan jó belső értékei lennének, elég sok embertől hallottam már, hogy baromira idegesítő stílusa van.

Tudom, hogy az én szempontomból végülis mindegy, hogy kivel van együtt, ha már úgyse velem, de ez akkor is annyira érthetetlen!

Ennyire manipulálja vajon a barátja valamivel? Vagy csak ilyen keveset gondol magáról, hogy úgyse kaphatna jobbat? Dehát ő is tudja, hogy a lábai előtt hever mindenki!

Most nem azért, hogy magamat fényezzem, de tisztelem a nőket, mindig rendes vagyok velük, és ez nem nagyképűség, de sokkal jobban nézek ki, mint a barátja. Akkor mégis hogy lehet ez?

22F

2013. febr. 14. 01:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Érdekes módon az ismeretségi körömben sok ilyen van.

Gyönyörű csaj, humor is van hozzá, meg ész(oké nem mindig),

és hát összejönnek egy geek, vagy elhízott sráccal.

Közben az oldal tele van olyan panaszokkal, hogy a nőknek a külső számít, a büdös ribik, stb.

2013. febr. 14. 01:30
 22/32 A kérdező kommentje:

Azért az is egyfajta igénytelenség, ha valaki a testét nem fejleszti. Én se vagyok egy izomember, de a barátja még biztos, hogy soha nem volt például konditeremben.

Abban a humor dologban lehet valami, mert ez a lány is ezt mondta, meg hogy milyen programokat csinálnak, de most komolyan ez elég egy ilyen lánynak? Bárki képes vicceket mondani meg elmenni pár helyre. Ez kész röhej.

és azért az se véletlen, hogy többen is milyen ellenszenvesnek mondják a jellemét, valami alapja csak van!

2013. febr. 14. 01:33
 23/32 Pretty Ballerina ***** válasza:

Te vagy az ellenszenves kérdező, egyre jobban. :D

Még csak komolyan sem lehet téged venni, annyira szűk látókörű vagy.

2013. febr. 14. 01:35
 24/32 anonim ***** válasza:

ma 01:28

Jaj nem kell itt álszenteskedni. A Fiuknál s és a lányoknál is számít a külső. Nem is kicsit. Egy lány sem járna kövér zsiros haju pasival mert lerí róla, hogy igénytelen. És egy pasi sem járna kövér narancsbörös lánnyal mert szintén igénytelen. Persze szép közhely, hogy "nekem csak a belsö értékek fontosak" Persze ez szépen hangzik csak éppen nem igaz. Az emberi test az "test" ből és "lélekből" áll aminél az egyi kaz esztétikai tunningért felelő a másik meg a lelkedet vetiti ki a többiek felé. Nem hülyeség az am ondás, hogy épp testben épp lélek. Ezt mindenki tudja.

Igen meg lehet kövezni, de az mellet hogy egy lány vicces meg müvelt meg jó az ágyban, ez mellett igenis nézzen i jól, vegyen le a lábamról és tegye oda magát ha kell...

És a nők is ezt várják el. Legyél igányes és legyen vér a pucádban. Nézhetsz te ki ugy mint Brad pitt akkro sem fogsz kelleni egy értelmes nönek se, ha primitiv vagy.

Ez van lehet lepontozni...

2013. febr. 14. 01:35
 25/32 anonim ***** válasza:

Prof.

egyrészt nem álszenteskedés, amit írtam, hanem tapasztalat.

Aztán:

-a narancsbőr nem kövérség függvénye, sőt bizonyos idő után nagyon sok nő-és férfi is narancsbőrösödik, akár 40 kilósan is.

-modell barátnőmnek kövér, zsíros hajú művészpasija van

-duci barátnőmnek sportoló kanja, gyönyörű tépett hajjal

-többször ellentmondasz magadnak, ittál?

.

2013. febr. 14. 01:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Ezen sorokat olvasva felkapcsolt az izzó az agyam helyén: b@szki, akkor még van remény számomra is!
2013. febr. 14. 01:44
 27/32 anonim ***** válasza:

Ittál Proof!

ITTÁL!

kOCCINTSUNK GETZI.

2013. febr. 14. 01:49
 28/32 anonim ***** válasza:

Töltöttem egy kis bort.

Na, igyunk!

2013. febr. 14. 01:50
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam ellent magamnak

Egyszerüen csak közöltem hogy akárki mondja akkor is igenis számít a külső.

(és ebben az esetben most tekintsünk el az anyagiaktol, mert az természetesen boríthatja a papirformát)

2013. febr. 14. 01:55
 30/32 anonim ***** válasza:

Prof. Shevy igazat írt.

Én példámat is véve; amíg mások csak kerülgettek engem is mint forró kását, addig egy nem épp mindennapi küllemű srác meg levett a lábamról, ennyi. És hidd el nagyban kakiltam mások véleményére, én olyan srácot mégegyet nem ismertem mint ő. Tudod vannak olyan lányok akik biztosra akarnak menni, és szép kapcsolatokat megélni...és nem az orra alá dugni a pasiknak, h "tessék, itt a szívem, törd össze!"

Fogadd el.

L

2013. febr. 14. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!