Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik srácot lenne jobb választanom?
Az egyik legyen T, a másik B.
T-vel már 2* összejöttem, sokat veszekedtünk, és elegem lett belőle, de ő szakított. Mostanában megint beszélek vele, és felmerült az hogy újra összejönnénk. Persze megint kezdte a szövegét hogy meg kéne változnom, miattam volt az egész kapcsolatnak vége, gondoljak bele az ő helyzetébe, nem biztos hogy tudna bennem bízni stb...
Hiányzik még, és pillangók vannak a gyomromba ha pl vmi kedveset ír nekem:) Viszont úgy érzem hogy kicsit gátol, és kikészülnék ha megint veszekednénk. Viszont lehet h máskép lenne?
B, a mostani barátom, és még nem szeretem. Az viszont nagyon jó benne hogy elvisz moziba, ide oda, T-vel mindig csak filmeztünk. Vele nem veszekedek, viszont keveset találkozunk mert tehernek érzem hogy miatta buszozzak 1 órát.. de aranyos és néha úgy érzem hogy ő is hiányzik... és ő egy új esély, de nem tudom hogy jó döntés lenne -e
De az biztos hogy döntenem kéne minnél hamarabb...
Szerintetek?
haha :D
nem azért választanám B-t mert pénzes.... és tudnám szeretni.. T-t szerettem is de ááááááááááááá!!! megőrülök:)
Miért akarsz mindenáron rácsimpaszkodni az egyikőjükre? Nyilvánvaló, hogy egyiket sem szereted igazán, akkor meg tök mindegy melyikkel ütöd el az időt.
T-vel még csak 2x nem sikerült, harmadszorra biztos jó lesz. B-ben sem az a jó, hogy szeretitek egymást, hanem hogy elvisz ide-oda. De hogy te is megmozdulj kicsit a kapcsolatotokért, pl felülj a tetves buszra, na azt már nem. Tegyél 1 szivességet B-nek, és válaszd T-t! Vele megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!