Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira el vagyok keseredve. Szerelmem mással kufircolt. Hogyan lehetne jobb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sehogy nem jobb. Iszonyú érzés. majd az idő segit.
2013. jan. 10. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
jól megpofozod. nekem jól esne.
2013. jan. 10. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi gond :)

Egy kissé fogyatékkal rendelkező kérdező mondta h ha szereted akkor ez nem lehet probléma!

Íme :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 10. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát világmegváltó ötleteket ne várj szerintem, csak a jó öreg kliséket fogod megkapni.

Majd elmúlik, idővel jobb lesz, majd lesz másik stb... Ezek persze mind igazak, csak ilyenkor nehezen emészti meg az ember.

2013. jan. 10. 19:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Nektek mi segített? Cigi, pia?
2013. jan. 10. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Én alapból cigizek.

Az segített, hogy nekem továbbra is dolgoznom kellett , mert sírással nem lehet megélni.

Meg eljártam emberek közé, volt, hogy csak egy mizo kakaót vettem meg egy kalácsot, de még is emberek közt voltam.

2013. jan. 10. 19:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Nekem meg holnap vizsga. :/
2013. jan. 10. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy pasi vagy-e vagy lány, de én a helyedben az első olyan embert, aki tudom, hogy rám van kattanva, ágyba vinném, vagy felszednék max. társkeresőn, szórakozóhelyen, stb valakit, aki benne lenne egy sima szexben, kötelezettségek nélkül, aztán jól megd*gnám. De előtte kivágnám a "párom" g*cibe, mint macskát sz*rni. Ha meg leáll rinyálni, még fel is pofoznám :D

Az ilyen ember nem érdemel mást.

2013. jan. 10. 19:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2013. jan. 10. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Én meg az előző kommentelő. Akkor csald meg velem :D
2013. jan. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!