A 36. héten még teljesen zárva vagyok. Kicsit elvagyok keseredve, azt mondják, hogy jobb lenne már ujnyira nyitva lenni. Tapasztalatok?
Ne aggódj ez még nem sokat jelent, sőt nem lehet rá alapozni semmit se.
Eüben dolgozok, láttam már sok sok olyat hogy délelőtt még teljesen zárt volt a méhszáj és este meg visszajött az anyuka 5 perces fájásokkal és pár óra alatt meglett a baba:)
Én a fiammal a 41.héten is még teljesen zárt voltam és ennek ellenére 5 óra alatt meglett (első baba) a lányommal meg már a 20.héttől 2100 voltam és ugyanugy végigvittem.
Barátnőmnek minden héten kicsit nyitottabb méhszájt mondott az orvosa (a 37.héttől kezdve hetente nézte) és ennek ellenére 8-10 óráig vajúdott.
Semmi baj azzal,hogy zárva vagy,én az utolsó nap kezdtem tágulni.Azért azt nem mondom,hogy gyors szülés volt,de nagyon élveztem,hatalmas élmény volt:)
könnyű szülést Neked!
szia,
én az első csajszival 39. héten 1 újjnyira voltam nyitva, 41. héten indult be a szülés akkor 2 újjnyi volt, és mégis olyan gyorsan tágultam, hogy azt mondta a szülsznő, ne kössünk be epidurálist, mert az lelassítaná az egyébként is gyors vajúdásomat...:))
Remélem most is gyorsak leszünk a 2. csajszival, most vagyunk 39 hetesek, és holnap megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok nyíltam e valamennyire.
Úgyhogy ne izgulj!
Könnyű szülést kívánok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!