Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek melyik babakocsi...

Szerintetek melyik babakocsi jobb? Melyik éri meg jobban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. máj. 25. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem :-(

em szeretem ezeket a tipúsú babakocsikat,mert nehezek, agyerek teljesen lecsúszik benne ülő helyzetben, oda vannak fogatva teljesen a háttámlához, ha az övet engeded ki,akkor a baba esik ki.

Nehezen mozgathatók.

Egy amit a javára irnék, hogy nagyon jól téliesithetők.

2010. máj. 25. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Én megőrülnék attól hogy dög nehezek,és mivel nem bolygós a kerekük,kinszenvedés velük közlekedni.Viszont tényleg előnyük hogy nagyon jól téliesithetőek,és ezt biztos nem fogod a baba fél éves korában lecserélni,mert kinőtte.Nézd meg a Dema kocsikat,nem drága,bolygókerék,könnyű,és nagy!
2010. máj. 25. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Az első jobb mint a második. Ha nem emeletes házban laktok és nem kell lépcsőzni vele, akkor nyugodtan megveheted. Valóban nem könnyű kocsik, de semmi gond nincsen velük, nekünk is ilyen Kunert VIP van és sem a támlája sem az öve nem okoz problémát, a kicsi is kényelmesen elfér benne. Ha neked esetleg nem jó, hogy kanyarban meg kell kicsit emelni a kocsit mivel fixek a kerekei, akkor kérheted első 2-t bolygósítva. Én ajánlom szivesen, mert jó kocsik, még ha kissé nehezebbek is.
2010. máj. 25. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Az első kocsink nekünk is ilyen nagy volt. Én jobb szeretem ezeket a kerekeket, mint a bolygóst. A bolygóst alig bírom tolni, nyeklik ide-oda (a második kocsink kisebb és bolygós).

Ha nem kell cipelned, emelgetned ezt a kocsit, ha nem kell vele tömegközlekedned, akkor jó választás. Nézd meg, hogy a csomagtartóban elfér-e (ha van autótok).

Jól lehet vele bevásárolni, elbír még egy lovat is :)

A babám úgy terpeszkedett benne, hogy öröm volt nézni. Feküdni és ülni is kényelmes neki.

Én kb 1 évig használtam ezt, azóta a kis esernyőre csukhatóst használom.

2010. máj. 25. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Számomra az ideális kocsi

- nagy, gumis kerekű

- minden kereke bolygósítható és fixálható is

- a karja két irányba fordítható

- könnyű

- legalább kétfunkciós

- rugós felfüggesztésű

- magasan ül/fekstik benne a gyeek

- a mózese vízszintes

- könnyen összecsukható

Ilyen babakocsi persze nem létezik. :-( De egyiket se választanám azok köül, amit belinkeltél, mert a kerekei nem bolygósíthatóak, és az egész kocsi nagyon nehéz.

2010. máj. 25. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Tévedsz, létezik ilyen kocsi, csak nem ebben az ár kategóriában! Egyébként a te elvárásaid közül 2nek nem felel meg: nem bolygósítható (de olyan kerekekkel is rendelhető) illetve nem könnyű. Viszont nagyon jó vele közlekedni, és bababarát.
2010. máj. 25. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én is ezt írtam, hogy e miatt a két dolog miatt nem választanám... Kérlek, írd meg, mi a márkáéja, modellje ennek a csodakocsinak! Igaz, hogy megvenni nem fogom tudni (egy használt Peg Perego Veneziára futotta), de legalább azt szeretném tudni, hogy miről álmodozzak...
2010. máj. 25. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vennék olyat, aminek nem bolygós a kereke, így nekem egyik sem tetszik.
2010. máj. 25. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első. Nekünk ugyan Kunert van, de teljesen ugyanaz. Szerintem nagyon jó kocsi.
2010. máj. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!