Mi a jobb? A mózeskosaras babakocsi vagy a vízszintesig dönthető?
2 teli gyermekem van, nem volt mozesunk. Pontositok: sok babakocsink volt, mert eleg sokat cserelgettem, volt, amelyikhez volt mozes, de sohasem hasznaltam.
Nekem nem volt ra szuksegem, nem is szimpatizaltam vele.
En a teljesen fektetheto babakocsit is csak addig hasznaltam, ameddig mindenkeppen szukseg volt ra.
2 gyerkőc után azt mondom, hogy szerintem teljesen mindegy, a babának ugyanolyan, mert vízszintes.
Nekünk mózeskosaras volt, annyi előnye volt, hogy ha elaludt, akkor nem kellett felébreszteni, mikor bementünk.
Meg az első pár hétben velünk aludt egy szobában, a mózeskosárban, az ágyunk mellett (mindkét gyerekkel így volt). És még annyi jó volt benne, hogy napközben akárhol aludhatott, bár ez a kisebb gyerkőcnél volt lényeges, mert pl. ha a nagy éppen a szobájában akart játszani a játékhangszerekkel, akkor a kicsi a mózesben aludt a konyhában.
Most láttam olyat, hogy a ledönthetőbe lehet kapni méretileg belevaló textilmózest, ami merev, vízszintes, véd.
Azt is csak kikapod, és viheted is a babát.
Nekünk egyébként sima dönthető volt (170 fokos), nem éreztem hiányát a mózesnak. Azt még külön tárolni valahol, és a bababoltos is mondta, hogy azokkal még nehezebb tömegközlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!