Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy szerethet egy ilyen srácot?
Képzeljetek el egy olyan lányt, aki nagyon-nagyon gyönyörű, és természetesen az, nem az a plázacica típus kicsit se. Az összes haverom, meg szerintem egyszerűen mindenki odavan érte, mert amellett, hogy mennyire lenyűgöző jelenség, még ráadásul a jelleme is elképesztő. Nagyon kedves, jóindulatú, de emellett benne van a csipkelődésekben, a humora is olyan, hogy mindig ő szórakoztatja az egész társaságot. Bárkit megkaphatna.
És összejött egy nála alacsonyabb, szemüveges, vézna sráccal. Ez mégis milyen már? Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy a srácnak olyan jó belső értékei lennének, elég sok embertől hallottam már, hogy baromira idegesítő stílusa van.
Tudom, hogy az én szempontomból végülis mindegy, hogy kivel van együtt, ha már úgyse velem, de ez akkor is annyira érthetetlen!
Ennyire manipulálja vajon a barátja valamivel? Vagy csak ilyen keveset gondol magáról, hogy úgyse kaphatna jobbat? Dehát ő is tudja, hogy a lábai előtt hever mindenki!
Most nem azért, hogy magamat fényezzem, de tisztelem a nőket, mindig rendes vagyok velük, és ez nem nagyképűség, de sokkal jobban nézek ki, mint a barátja. Akkor mégis hogy lehet ez?
22F
Ez a rossz ebben az oldalban, itt mindenkinek csak a belső számít. Na persze.
Ti is tudjátok, hogy meglepődnétek egy ennyire eltérő külsejű páron. És ez épp elég nagy különbség ahhoz, hogy ne legyen működőképes a kapcsolatuk. Az elején lehet, hogy nem, de később ez úgyis probléma lesz.
Azért nem értem, hogy gondolhatja ezt, hogy olyannal legyen együtt, aki nem is tetszik neki.
manipulálhatja.
mondjuk van egy másokétól eltérő, érdekes humora a gyereknek, nem kiszámítható nem unatkozik mellette a csaj... és nem úgy csinál mint a többi srác a jó csajokkal.
általában azoknál a lányoknál akik kicsit szebbek az átlagnál, úgy indítanak hogy agyondícsérik a külsejét, olvassák ezeket a Pua-kiadványokat, amik azt sugallmazzák hogy azonnal rohandd le a csajt randival.
ez működik egy olyan lánynál, akit egy évben egyszer hív valaki el és kapva kap az alkalmon.
de nem annál, aki mindennap 4-5 ilyen ajánlatot kap, a neten is minimum 10-15 fazon állandó jelleggel írja a perverz/könyörgős/idegesítő üzeneteket neki nap mint nap.
Aztán jön valaki, aki nem letámad, hanem haverkodik, ír, de semmi célzást nem tesz, elmennek együtt ide-oda de nincs se tapi, se smár, semmi.
a csaj ellazul, elkezdi kényelmesen érezni magát, teljesen magát tudja adni. a srác detto, így kialakul valami barátságszerű, ami szinte bombabztosan elmélyül ha egyiküket sem taszítja a másik külseje.
mindez azért mert lassú víz partot mos- technikával, egyedi humorral, lazán hódítja meg. szinte a nő lesz, aki rámászik
tudom mert volt ilyen pasim.
"Ez a rossz ebben az oldalban, itt mindenkinek csak a belső számít."
Most mit kéne mondanunk? Hogy dögöljön meg az a szemét nyommer, amiért ő szerezte meg a csajt annak ellenére, hogy tök lúzer, és nem te, aki tökjó pasi? Hát emiatt a hozzáállás miatt pont hogy NEM te érdemelnéd meg a lányt...
ma 01:22
nekem középsuliban rövid votl a halyam meg szemüveges votlam ,és mindenki b*ogatott. De aztán a fö bandavezérnek megfektettem a bnöjét akkor elnyilt a szeme. Mert maig ö velem volt elfoglalva hogym iylen retardátl vagyok addig én lelkitámasza votlam a lánynak akit elhanyagolt kissé. És jó bör volt meg kell hagyni.
Szoval kérdező:
Az a helyzet hogy amig ti nyált csorgattatok addig a kissrácnak votl vér ap ucájában lépni is... és lehet ez fogta meg neki a csajt.
Szoval innen is RESPECT (Y)
Jaj már, tudod mit látunk mi itt?
Hogy adott egy csinos, kedves, szép csajszi, aki szerelmes lett egy srácba, akivel nagyon jól érzik magukat.
És itt vagy te, aki tuti, hogy bepróbálkozott már ennél a csajszinál, és akit vissza is utasított. Aztán ez nem elég, de még össze is jön egy olyan pasival, akit te lenézel, mert szerinted te sokkal jobban nézel ki, és inkább neked kéne lenned a csajszi mellett. Nem bírja az egód, mi?
Csak tökmindegy ám, hogy milyen egy alma, ha belülről rohadt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!