Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fog csalni a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a férjem?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.

Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.

Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(

2018. márc. 4. 22:59
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
30 alatt vagyunk még mindketten.
2018. márc. 4. 23:01
 2/51 anonim ***** válasza:
35%

A lényeget leirtad, hűséges fogadott, nem vakságot. Én megértem, hogy rosszul esik, de ez nem egyenlő azzal, hogy meg fog csalni. Férfiból van, a nők is néznek pasikat kapcsolat alatt, ha nem is ennyire nyíltan.

De abban is van valami, hogy imponáló lehet neki ez a dolog.

2018. márc. 4. 23:06
 3/51 anonim ***** válasza:
41%

Ha igazan szeret téged soha sem fog megcsalni.

Próbálj vele beszélni eről mond el neki hogy ez zavar téged és roszul esik neked.

2018. márc. 4. 23:07
 4/51 A kérdező kommentje:
És ez az, hogy annyira nyíltan csinálja :( mintha direkt azért, hogy a lány észrevegye, de lehet ezt csak be beszélem magamnak.
2018. márc. 4. 23:14
 5/51 anonim ***** válasza:
95%

2 vagyok

beszélj vele róla

már a reakcijobol is le veheted mi a helyzet

2018. márc. 4. 23:25
 6/51 anonim ***** válasza:
8%
Sajnalom, hogy ezt egy vadidegentol kell megtudnod, az interneten, de a ferfiak a farkukkal gondolkodnak. Ha a ferjednek lesz ra lehetosege, sajnos szinte biztos, hogy meg fog csalni es ami a legborzasztobb, hogy ez ellen semmit nem tudsz tenni, mert ha szamon kered, akkor felhaborodik es tagad, ha nem akkor azt hiszi, hogy nem veszed eszre es tovabb lep. Ez egy nagyon fajdalmas dolog, de probald meg elfogadni, hogy ez csak szexualis vagy, egyszeru biologiai kenyszer, amire egy ferfinek nagyon keves hatasa van. Kifogasnak hangzik, de ez igy van, ha elfogadod, ha nem. Viszont, amit javasolnek, hogy ennek tudataban vesd fel a temat es probald meg elmagyarazni neki, hogy ez neked milyen rosszul esik. Nem valoszinu, hogy ez sokat fog erni, de sajnos ez a max, amit jelenleg tudsz tenni.
2018. márc. 4. 23:36
 7/51 anonim ***** válasza:
7%
Meg fog csalni,tedd meg hamarabb mint ő.
2018. márc. 4. 23:42
 8/51 A kérdező kommentje:

Az a problémám, hogy én azt vettem észre, hogy amikor egy férfi ki néz egy nőt akkor előbb utóbb úgyis bepróbálkozik nála :(

Egyszer már vissza hallottam, hogy bókolt ennek a lánynak :/

2018. márc. 4. 23:45
 9/51 anonim ***** válasza:
48%

Ti minek házasodtatok össze?

Tényleg kár volt.

nem bíztok egymásban, nem beszélitek meg a dolgokat.

2018. márc. 5. 00:03
 10/51 A kérdező kommentje:

Utolsó szerintem te valamit félre érthettél, vagy miből szűrted le, hogy kár volt???

Ennyire feleslegesen rosszindulatú választ nem kértem.

Inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy a férfiak ilyenkor megállnak kis flörtnél, szemezésnél vagy ilyen helyzetben általában tovább is lépnek, ha lehetőség adódik?

2018. márc. 5. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!