Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a férjem?
4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.
Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.
Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(
A lényeget leirtad, hűséges fogadott, nem vakságot. Én megértem, hogy rosszul esik, de ez nem egyenlő azzal, hogy meg fog csalni. Férfiból van, a nők is néznek pasikat kapcsolat alatt, ha nem is ennyire nyíltan.
De abban is van valami, hogy imponáló lehet neki ez a dolog.
Ha igazan szeret téged soha sem fog megcsalni.
Próbálj vele beszélni eről mond el neki hogy ez zavar téged és roszul esik neked.
2 vagyok
beszélj vele róla
már a reakcijobol is le veheted mi a helyzet
Az a problémám, hogy én azt vettem észre, hogy amikor egy férfi ki néz egy nőt akkor előbb utóbb úgyis bepróbálkozik nála :(
Egyszer már vissza hallottam, hogy bókolt ennek a lánynak :/
Ti minek házasodtatok össze?
Tényleg kár volt.
nem bíztok egymásban, nem beszélitek meg a dolgokat.
Utolsó szerintem te valamit félre érthettél, vagy miből szűrted le, hogy kár volt???
Ennyire feleslegesen rosszindulatú választ nem kértem.
Inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy a férfiak ilyenkor megállnak kis flörtnél, szemezésnél vagy ilyen helyzetben általában tovább is lépnek, ha lehetőség adódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!