Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a férjem?
4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.
Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.
Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Én egyszer már elmondtam neki, hogy komolyan aggaszt ez, mert a vak is láthatja, hogy tetszik ez a nő neki.
És azt mondta, hogy ugyan csak be beszélem, ő maximum elbambult.
Hárított. Amióta elmondtam ezt neki nem találkoztunk azzal a nővel szóval nem tudom változik-e majd valami.
Írni fogom, igen. Szerencsére nem túl sűrűn találkozunk vele, havonta egyszer kétszer talán.
Utolsó teljesen igazad van. Az én haragom nem is a lányra irányul végülis azt én is látom, hogy csinos, írtam is.
A kis csitrit inkább azért írtam, mert fiatalabb, mint mi.
És nem is vagyok biztos benne, hogy ő magától nézné a férjemet, ha ő nem bámulná ennyire :/
Írtam, hogy tudom, hogy hűséget fogadott nem vakságot.
Éppen ezért nem vitatkozom én ezen, de magamban azért aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!