Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fog csalni a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a férjem?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, egy éve házasok.

Jól meg vagyunk egymással, hasonló érdeklődési kör, ugyanaz a munkánk is.

Viszont... Van egy csinos lány, tudom, hogy első ránézésre a férjem zsánere is lehet. Észrevettem, hogy hogyan néz rá. Bámulja tetőtől talpig szinte rendszeresen, ha össze futunk vele, ha a lány is ránéz a párom továbbra is tartja a szemkontaktust :( fáj ezt látnom, de hűséget fogadott, nem vakságot. A ti tapasztalataitok szerint csak egy kis visszajelzés kell neki vagy nyitni is fog a kis csitri felé, ha egyszer nem leszek ott? :(

2018. márc. 4. 22:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Én egyszer már elmondtam neki, hogy komolyan aggaszt ez, mert a vak is láthatja, hogy tetszik ez a nő neki.

És azt mondta, hogy ugyan csak be beszélem, ő maximum elbambult.

Hárított. Amióta elmondtam ezt neki nem találkoztunk azzal a nővel szóval nem tudom változik-e majd valami.

2018. márc. 5. 15:18
 22/51 anonim ***** válasza:
Megirnsd ha osszefuttok? Engem erdekel milyen lesz!!!
2018. márc. 5. 16:09
 23/51 anonim ***** válasza:
18%
De miert kis csitri? mert a ferjed bamulja? nekem is van ferjem de ha mas not bamul nem a no a hibas ,nem kell jelzoket aggatni ra
2018. márc. 5. 18:30
 24/51 A kérdező kommentje:

Írni fogom, igen. Szerencsére nem túl sűrűn találkozunk vele, havonta egyszer kétszer talán.

Utolsó teljesen igazad van. Az én haragom nem is a lányra irányul végülis azt én is látom, hogy csinos, írtam is.

A kis csitrit inkább azért írtam, mert fiatalabb, mint mi.

És nem is vagyok biztos benne, hogy ő magától nézné a férjemet, ha ő nem bámulná ennyire :/

2018. márc. 5. 23:58
 25/51 anonim ***** válasza:
Hany eves ez a no?
2018. márc. 6. 16:59
 26/51 anonim ***** válasza:
Van egy olyan elmélet miszerint azzal, hogy ezen aggódsz, ez veszekedsz vele, pont emiatt fog megcsalni. Magától fel se merülne benne, simán, de te mégis belekergeted.
2018. márc. 8. 09:53
 27/51 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy tudom, hogy hűséget fogadott nem vakságot.

Éppen ezért nem vitatkozom én ezen, de magamban azért aggódom.

2018. márc. 8. 09:55
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy az a kis csitri sokkal jobban néz ki mint te.A férjed meg elég pofátlanul bámulja ezek szerint.Mégis hány éves a csaj hogy te huszonvalahány évesen csitrized?Ha akkor így bámulja a faszid mikor ott vagy képzeld akkor mi van mikor kettesben vannak. :)
2018. márc. 8. 10:19
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a cs.trit mèrgében irta,szalljatok mar le erröl a temarol
2018. márc. 8. 10:26
 30/51 anonim ***** válasza:
Tobbnyire jo tanacsokat, valaszokat irtak. Tenyleg beszelj vele mitol felsz, hiszen aggodsz mert ferjed es szereted. Nemelyik valaszolo aki azt irta huszonevesen te is miert mondod masra h csitri ? Hat atkell erezni amit erzel, es megtudnak miert csitrized,. En megertelek mert voltam hasonlo helyzetben es allandoan irogattak is. A mai napig felhozom es minden nap eszemben van. Nem volt semmi de talizgattak tudom.
2018. márc. 8. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!