Jósnő segítségére lenne szükségem: tényleg adót fog csalni a férjem?
Egy cigány asszony kivetette a kártyát. Azt mondta, hogy a férjem a jövőben adót fog csalni. Ugyanakkor azt is mondta, hogy az adócsalás átkát le tudja rólam venni, ha összeszedem az aranyamat ami otthon van és elviszem hozzá. Az aranyat ő elviszi egy léleklátó, tisztán látó jósnak, aki majd azon keresztül kapcsolódik a karma csakráinkhoz, így le tudja majd venni a rossz dolgokat rólunk.
Ezért is lenne szükségem a jósnőre. Tudnom kell, hogy tényleg igaz-e amit a cigány asszony mondott vagy nem?
Csak trollkodsz vagy tényleg benyalod az ilyet?
Amit odaadsz annak a kisebbséginek azt ő majd köszöni szépen.
Akkor már inkább nekem add! :)))
Én legalább nem verlek át!
mindenki nyugodjon le! végre kimondatott a színtiszta igazság. De kérdés, van aranyad, vagy csak aranyered?
Jó éjszakát, menjetek aludni.
"Jósnő" vagyok. Akinek fogalma sincs semmiről, az mi a francért ugat folyton?? Mert ha benne lenne a dologban...egészen másként beszélne...
Egyébként meg senkinek semmi aranyat nem kell odaadni. Sem jósnak, sem látónak, sem semmi. Ez átverés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!