Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kezeljem ezt a sok nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a sok nőt aki nyomul a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom ahol a nők vannak többségben.35 éves nős férfi vagyok és félek,hogy baj lesz ha ez így folytatódik. 3 éve vagyok a cégnél ahol folyamatosan nyomulnak a nők rám. 2-vel már le is feküdtem(akik szintén kapcsolatban voltak) többször,de megúsztam(bár hajszálon múlt),hogy nem derült ki. De tele van szexi nőkkel akiket szívesen megdugnák,ha egyedülálló lennék és szinte sem nem kellene tennem mert ők kezdeményeznek. És pont ez a bajom ,hogy nem akarok ezek miatt válást ,mert annyit nem érnek,komoly kapcsolatra nem kellenének,de azért nagy a feszültség bennem, hogy ott vannak előttem bármikor megkaphatóan.
2017. dec. 25. 10:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
43%

Akkor mondj fel...

bar mar megcsaltad ami a kesöbbiekben is kiderülhet

majd ha valamelyik kettyos tyukod akit megdugtal megunja a banant,

aztan jol keresztbe tesz

sokilyen van...unokatesom igy jart

addig jar a korso a kutra mig el nem törik...

hat o is kufogta az uj szexy csaj horgat,

aztan buritott mindent a felesegnel

remelem te is igy jarsz

remeljük a feleseged sem bir a kisertesnek

es jokat kefel a hatad mögött👍

2017. dec. 25. 18:05
 32/40 anonim ***** válasza:
:D
2017. dec. 26. 16:35
 33/40 anonim ***** válasza:
55%

28-as, te ngayon komoly vagy.

""Egy kicsivel több erkölcs kéne, és a férfiaknak is egy fokkal könnyebb lenne a helyzete." :D :D

Jót nevettem a válaszodon, de az nagyon megijeszt, hogy a te kezeddel ezt te komolyan pötyögted le.

Tudod miért hülyeség a válaszod? Mert a dugni akaró férfiakat sem érdekli cseppet sem, ha a nőnek van párja.

Én is férfiak között dolgozok, tudom, hogy kiknek jövök be, be is próbálkoznak időnként, többen úgy, hogy saját maguk is hosszú kapcsolatban vannak.

Volt aki annyira le akart fektetni, hogy leesett az állam, mikor kiderült, hogy neki 1 éve párja van, és ezt akkor rajtam kívül mindenki tudta...

Szóval: tekintve, hogy engem egyik sem tudott megdugni, minden nyomulás és közeledés ellenére. Miért is írod ezt a hülyeséget?

Nyisd ki a szemed kérek, és ne légy ilyen naiv: olyan világban élünk, ahol egyedül a párod feleel azért, hogy megcsal-e ha van rá alkalma, vagy nem. NEM AZ IDEGEN másik. Nem is az ő felelőssége. Miért foglalkozna egy ismeretlen senki veled??? ÉS miért gondolod, hogy az ismeretlen senkinek kellene foglalkozni veled, amikor a saját párod nem tezsi meg és félredug, ha van rá alkalma? Hm?

(És én nem csaltam meg eddig egyik lehetőségnél sem a párom, bár páran már nyíltan kezdeméyneztek nem is egyszer a munkahelyemen is pl. )

De sajnáld csak a kérdezőt, amiért nem bír a farkával. Az a sok rossz ember odakint, aki nincs tekintettel Jóskapista párjára.. Nahát! :)

2017. dec. 29. 18:31
 34/40 anonim ***** válasza:

Ebben még viccesebb és egyben számodra ijesztőbb lehet az, hogy a te életpéldád is az én mondatomat támasztja alá. :D Mivel nem feküdtél le velük (amit jól is tettél), nem tudták (veled) ténylegesen megcsalni a párjukat. Erkölcs.

Továbbra sem értek egyett a te álláspontoddal, és tudnék mit hozzáfűzni a kis irományodhoz, viszont sajnálom, de elmarad a vita, ezt neked kell érezni. ;)

Beszélgess többet a pároddal ezekről... Ne is, hagyd, hogy megnyíljon őszintén! Hallgasd meg! ;) Ha nem egy felszínes ember (ami gondolom biztos nem!:D), lehet fog egy két érdekes dolgot mondani... Többek között azt is, hogy ő nem IDEGENEKKEL dolgozik együtt a munkahelyén, hanem munkatársakkal! ;)

Jaa, és befejezésképp Mindenkinek: Az ítélkezés nem a mi kezünkben van. :)

B.U.É.K!!!

2017. dec. 31. 21:45
 35/40 anonim ***** válasza:

Kedves 34-es.

Szerintem valamit férleértettél.

Nem a párodnak idegenek a kollégái. Hanem TE vagy az a párod kollégáinak. ;)

ÉS elhiheted, hogy az emberek veled nem fognak foglalkozni, ha nem ismernek, nem vagy nekik gyakorlatilag senki, csak egy idegen. Ahogy mondtam.

Ezen lehetne vitatkozni, de nem fogok. Ez alap emberi természet, kit tartunk fontosnak, kivel tartjuk a kapcsoaltot, és kivel nem. Ezt nem én mondom, hanem aki emberekkel foglalkozik is tudja, pszichológia. Alap.

De én sem vitatkozom alapvető dolgokól.

Ha te így látod, hát lásd így, nekem mindegy.

A hozzád nem közelálló emberek veled akkor sem fognak foglalkozni, nekem elhiheted, ha a párodra rá vannak gerjedve. Ez az általános.

És még csak hibáztatni sem hibáztatom őket, mert mint mondtam, általánis emberi tulajdonásg, hogy kevésbé törődünk számunkra IDEGEN emberekkel, mint pl a családtagoddal. Vészhelyzetben is a családtagodat, abrátodat mented, ha választani kell. Sarkított példa, de az alapelv ugyanaz. Aki ezzel vitatkozik, az semmit nem tud az emberi természetről. És nem velem ekll vitatkozni, elég ha elkezdesz belemélyülni, olvasni ilyen témában. De engem nem érdekel, te miben hiszel, nekem nem célom téged győzködni.

Bízz csak a random emberek erkölcsében a párodé helyett, de téged nagyon csúnyán át fognak cszeszni a palánkon még párszor. Majd akkor gondold újra.. ;)

Amit írtam meg azt támaszta ajá, amit én mondok:

az egy dolog, hogy bennem pl volt erkölcs. De ha nicipicit komplexen tudnál gondolkodni, eljutnál az alapszituációból abban a gondolatmenetbe, hogy ugyan miért rossz régen, ha a párod téged azért nem tud csak megcsalni, mert MÁS nemet mondott neki.

Ugye az eljut a tudatodig, hogy nem mindenki erkölcsös. Lesz olyna, aki leszarja, hogy kapcsolatban van. És sokan lesznek, elhiheted. A párod ergó így is-úgy is megcsal. És számomra az is érdekes jellem, aki ezért a másik embert hibáztatja, és nem a saját párját. Érdekes a gondolkodásod.

Tudod a hűség nem azt jelenti, hogy nincs lehetősége megcsalni ezért hűséges... :) A hűség egy döntés. Nem a lehetőség HIÁNYA. ;) Épp ezért semmi köze a többi emberhez ehhez.

2018. jan. 1. 12:44
 36/40 anonim ***** válasza:

Elhiszed, hogy értékesebb az időm annál, minthogy a te lekezelő hangnemben írodott leveled olvassam/boncolgassam? Sajnálom értelmetlen vitázásban nem vagyok jó.

Ne várd/várjátok hogy írjak, mert ettől hasznosabb dolgokat is lehet tenni.

Szép napot!

2018. jan. 1. 13:05
 37/40 anonim ***** válasza:

* " ...nem vagyok jó". = nem vagyok jó partner, mert eleve nem megyek bele :D, az idő nem csak az erkölcs.

.

2018. jan. 1. 13:25
 38/40 anonim ***** válasza:
*Az idő is érték, nem csak az erkölcs.
2018. jan. 1. 13:26
 39/40 anonim ***** válasza:

Mégis belementél, most is 3 kommentet írtál. Ráadásul értelmetlenül, mert semmi érv nincs bennük már, csak üres szavak. :)

Egyébként röviden, 1 mondatban is össze tudom foglalni, mi a rossz a gondolatmentedben:

sokkal rosszabb az, hogy a párodban nem bízol meg. Ugyanis az, hogy a párod helyett a többi emberre helyezed a felelősséget egy párkapcsolatban, 2 dologról tanúskodik ám:

tudod, hogy a párod kicsapongó és ha lehetősége van egy nőt megdugni, meg fog vele csalni. (= NEM BÍZOL A PÁRODBAN ELÉGGÉ. De a többit könnyebb okolni, akiknek valójában semmi közük a te kapcsoaltodhoz).

A másik dolog, amit mutat ez az egész az az, hogy alacsony az önbecsülésed és az önértékelésed.

Tudom, hogy nem tetszik amit írok, ettől még igaz.

2018. jan. 1. 15:02
 40/40 anonim ***** válasza:

U.I

És ez utóbbi kommentemet egyáltalán nem bántásból írtam, nem áll szándékomban bántani téged.

Minden jót!

2018. jan. 1. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!