Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a sok nőt aki nyomul a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom ahol a nők vannak többségben.35 éves nős férfi vagyok és félek,hogy baj lesz ha ez így folytatódik. 3 éve vagyok a cégnél ahol folyamatosan nyomulnak a nők rám. 2-vel már le is feküdtem(akik szintén kapcsolatban voltak) többször,de megúsztam(bár hajszálon múlt),hogy nem derült ki. De tele van szexi nőkkel akiket szívesen megdugnák,ha egyedülálló lennék és szinte sem nem kellene tennem mert ők kezdeményeznek. És pont ez a bajom ,hogy nem akarok ezek miatt válást ,mert annyit nem érnek,komoly kapcsolatra nem kellenének,de azért nagy a feszültség bennem, hogy ott vannak előttem bármikor megkaphatóan.2017. dec. 25. 10:03
11/40 anonim válasza:
Túltoltad, nem jött össze a trollkodás így. Finomabban kellene, akkor tovább lenne hiteles, így viszont gyors bukta volt.
12/40 anonim válasza:
Osszd szét az itt sírdogálók között, akiknek nincs nőjük. Amúgy helyesen: dugnék.
13/40 anonim válasza:
Karácsony napi, délelőtti delíriumos kamu.
15/40 anonim válasza:
Mindjárt megsajnállak.
Ki mondta neked, hogy legyél 11 évig házas?
Tán kényszerítettek? Minek házasodtál?
Vagy akkor nem gondoltad, hogy feleségül veszed és nem lesz más? Mondom, minek házasodtál?
Szánalmas
16/40 A kérdező kommentje:
11,13 -as talán irigykedtek? Pár éve még én se gondoltam volna,hogy ilyenek a nők.
2017. dec. 25. 10:58
17/40 anonim válasza:
Ja értem,
A 16-os komment elárulta, hogy troll.
Te csak egy szánalmas, lelkisérült otthonücsörgő kisfiú vagy, akinek nem jön össze semmi nő és frsuztrált lélek. Élet nélkül.
Te sosem leszel házas. ;)
18/40 anonim válasza:
Sok irigykedő lúzer. Sosem volt nőjük. Nekem hálisten akkor voltak ilyen munkahelyeim, amikor csak barátnőim voltak. A kapcsolatok közt meg lehetett a sok csajjal kavarni.
19/40 anonim válasza:
Nem is értem, mi a kérdés. Nagyon jellemző, nőkre férfiakra. Kezdetben dúl a szerelem, munka, karrier, biztos fészek, gyerek és utána kezdenek kifelé nyitni. Itt is van, ott is van 1-1 jó nő, férfi. Próbáljuk ki, vele milyen a szex. A munkahelyi szexeket, ha vége, a nők szokták rosszabbul viselni.
20/40 A kérdező kommentje:
18,19 végre valakik tudnak értelmes válaszokat is írni. Köszönöm!
2017. dec. 25. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!