Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyben a főnököm is a munkahelyemen, nemrég megcsaltam egy gyakornokkal, mit tegyek? Ez nagyon para helyzet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 21:52
1/8 anonim válasza:
A megcsalás mindig "para" helyzet. Szégyelld magad!
2/8 anonim válasza:
Vicc vagy, itt várod a választ?
Ez kamu. Ilyen hülye ember nem létezik.
3/8 Noydra válasza:
Vagy kamu, vagy lődd le magad.:D
4/8 anonim válasza:
A férjeden és rajtad múlik, hogy mennyire para ez a helyzet, szerintem az őszinteség a legfontosabb, el kellene mondanod neki, hogy mi történt.
5/8 anonim válasza:
Annyira nem. Csinálhatjátok pl. hármasban is az irodában. Vagy bevonhatjátok a többi dolgozót is egy közös orgiába. Fő az összetartás.
6/8 anonim válasza:
ügyi vagy! :)
egyik kedvenc lehetőségem ez :)
nem teszel semmit, a gyakornok marad, és zsarolni fog téged
legalábbis én biztos ezt tenném :P
7/8 anonim válasza:
a gyakornokok erre valók, kérdező:) én is imádom, ha fiatal, naiv kissrácok érkeznek a céghez. nyami. bár nincs férjem/pasim:)
8/8 anonim válasza:
mond meg h csapatépítő tréninget tartottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!