Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég megismertem egy lányt a neten, nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, de nekem van egy kis problémám vele. Az a helyzet h ő eddig 6 pasival járt, mindenkibe csalodott, és 11 volt meg neki ha értitek,16 évesen! Folyt?
Ismerd meg még jobban, és akkor eltudod dönteni, hogy zavar-e még.
De ez tényleg komoly, hogy már volt 11 különböző emberrel szex?
Mondjuk az dícséretes, hogy elmondja. Gondolj erre is.
Az a baj, hogy bár az emberek változnak, még mindig nagyon fiatal, és valószínűtlen, hogy ilyen előzményekkel képes lenne egy komoly kapcsolatra. Ráadásul szerintem egy ilyen lánynál esélyes, hogy kiröhög vagy lenéz ha megtudja, hogy szűz vagy.
Nem ismerem a lányt emberileg, és téged se, de amiket elmondtál az alapján a világnézetetek, és hozzáállásotok a kapcsolatokhoz és a szexhez eléggé különbözik ahhoz, hogy ebből komoly konfliktushelyzetek legyenek később.
Mérlegeld szerintem, hogy emberileg mennyire szereted, mert nagy eséllyel komoly sebeket ejthet rajtad ha belemész egy számodra komolynak érzett kapcsolatba, amit ő esetleg nem úgy gondol.
Egyébként én mindig azt tapasztaltam, hogy az ilyen kezdeti ellentétek idővel csak sokkal rosszabbak lettek, és sokkal kevésbé tudták elfogadni egymást a felek.
Ettől persze lehet, hogy neked másként lesz.
Szerintem ne. Megdugatja magát veled és lelép. Ezt akarod?
Inkább keress komolyabb csajt.
Véletlen abortusz?
Elvetélt vagy elvetette?
Csak pippantást ajánlok aztán lépj le
16:15
Nem tudom miért százalékoltak le ennyire.
ùgy érdemes beszélgetni ha nem egyezik a véleményünk.
Őszinte vagyok.
Ha lány vagy ìrj bátran
nincsvegzetcsakhabevegzed@gmail.com
16:24
talán azért értékeltek úgy le, mert kissé gáz az orális szexet pippantásnak hívni, plusz neked MINDENRE kb ez a válaszod
jah meg emlékszem amikor megkérdezted, hogy 120 kgs pasit mennyiért pippantanának
hát ott dőlt a röhögés
és mindenki tudja, hogy te vagy, senki más nem használja így, hogy pippantás
bocs, de télleg gáz ennek hívni, de az még gázabb, hogy te kb mindenre ezt tanácsolod
de ha akarod kérdezd meg, hogy gáz-e ennek hívni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!