Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztus közepén megismertem egy fiút, egy hónap múlva összejöttünk. Azóta miért romlott meg a viszonyunk?
Figyelt kérdés
Amíg csak barátok voltunk, nagyon közel voltunk egymáshoz, szinte szavak nélkül értettük egymást, kimondtuk egymás gondolatait, befejeztük a másik mondatait... Nagyon sok időt töltöttünk együtt, sokszor nála is aludtam, és nála töltöttem az egész hétvégét is (de nem történt semmi egy hónapig). Amióta viszont együtt vagyunk, minden megváltozott: nem értjük meg egymást, veszekszünk, ha ő azt mondja, hogy fehér, én rávágom, hogy fekete... Miért történt ez?2011. nov. 1. 19:11
1/6 Smartguy86 válasza:
Megismertétek egymást és már nem tűnik egyikőtök se olyan tökéletesnek. Persze még fiatalok lehettek, és egoisták, így nem adjátok lejjebb, mindenki meg akarja változtatni a másikat, a saját képére formálni. De ez nem működik, így aztán vita van. Vagy csak szimplán nem tudtok újat nyújtani egymásnak, és unjátok az egészet. Vagy túl kevés elfoglaltságotok van, találjatok hobbit, munkát egymáson kívül is! Amúgy passz.
2/6 A kérdező kommentje:
De okos itt valaki... Hát képzeld, nem vagyunk már tizenévesek...
2011. nov. 1. 19:28
3/6 Smartguy86 válasza:
"nem értjük meg egymást, veszekszünk, ha ő azt mondja, hogy fehér, én rávágom, hogy fekete"
Azt hallottad már, hogy az érzelmi és értelmi érettség nem mindig jár együtt a korral?
4/6 A kérdező kommentje:
Tény, de megváltoztatásról, meg egymás képére formálásról szó sincs... Egyszerűen csak szeretném megérteni, hogy mi történik, de mivel egyedül nem megy, azért írtam ki a kérdést, hátha valaki tud valami hasznosat mondani arra, hogyan hozhatnánk vissza az előző állapotot.
2011. nov. 1. 19:39
5/6 Smartguy86 válasza:
Pl értelmes felnőttek között zajló beszélgetéssel. Őszintén!
6/6 A kérdező kommentje:
Folyamatban van, csak mivel egyikünk sem az a "beszéljük meg az érzelmeinket" típus, kicsit nehézkesen megy... De rajta vagyunk.
2011. nov. 1. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!