Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap múlva 19 éves leszek, még egy barátnőm SE volt. Mit rontottam el?
NEm!Ha nem mész bulizni,ismerkedni akkor nem lesz semmi!
A postás nem fog magától becsengetni!
Ha pedig nem jársz bulizni Kocka vagy!
A csajok nem szeretik az otthonülős egyedeket! :O
képzeld mit mondok, nagyon sok nem jóképű embernek is van barátnője:\ ugye milyen elszomorító ,hogy ha neki megy ,annak aki kinéz is vhogy miért nem
a hiba a személyiségedben van, szerintem túlságosan merev vagy, túl komolyan veszed a csajokat(én legalább is ilyen vagyok, nekem már összejött pár csajjal ,de én sem büszkélkedhetem túl jó csajozási készségre)
ezen lehet ám változtatni ,igaz hogy 55x nehezebb mintha úgy neveltek volna, de semmi értelme elkezdeni nyavajogni, úgyhogy ideje nekiállni ,olvass önismeret fejlesztő könyveket, tanuld meg milyen az mikor leszarod a dolgokat(én is ezt próbálgatom).. mikor nem másnak hanem magadnak akarsz megfelelni:)
18f
én csaj vagyok, nekem sincs kapcsolatom, már nagyon rég volt, és én sem járok bulizni, de ettől még nem vagyok kocka...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!