Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap múlva 19 éves leszek, még egy barátnőm SE volt. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Sokan jóképűnek tartanak, tehát nem hiszem, hogy valami súlyos testi hibám lenne. Kocka se vagyok, sőt! Nincs játék a gépemen. De valahogy a kapcsolat eddig kimaradt az életemből :(. Ennyit számít, hogy nem járok "bulizni"? 18/f2011. okt. 30. 22:27
21/39 anonim válasza:
hát akkor bulizz és csajozz! hajrá :D
22/39 Macskajós válasza:
Nálam alapfeltétel, hogy ne legyen minden másnap részeg a pasim és ne gépezzen folyton! És a barátnőim is hasonlóképp vélekednek, ne add fel.
23/39 anonim válasza:
Szerintem nem vagy lekésve semmiről.
24/39 anonim válasza:
Nos, nem hiszem, hogy ilyesmit írtak már, úgyhogy megkísérlem én... szóval semmi gáz nincs azzal, hogy még nem volt senkid, mert van olyan hogy az ember olyanok társaságában van akikkel nem igazán tud mit kezdeni :(... de ez elmúlik az emberek jönnek mennek az életedben járj nyitott szemmel... haha nekem sem volt még barátom (bár lehetett volna sokszor), állítólag szép vagyok nem alkoholizálok (csak három havonta egyszer de annyi még belefér) :) és 4.9 az átlagom is, de nem tanulom halálra magam... és kocka sem vagyok, és dohányozni meg nem szeretek... na bumm, az élet nem áll meg majd lesz ha itt lesz az ideje ;) L/18
25/39 anonim válasza:
A buli és a csajozás két külön dolog, egyik nem függ minden esetben a másiktól. Én sem járok úgy "bulizni" hogy discoba és akkor rázom magam a ratyizenére..két kezemen megtudom számolni hányszor voltam ilyen bulin. Én inkább eljárok sörözni, inni haverokkal, koncertekre stb... És igen, volt már 2 barátnőm, s őket nem abban a szűk tucatnyi buliban ismertem meg, amelyeken voltam. Erről ennyit.
27/39 anonim válasza:
és attól még hogy 19 éves vagy nem gáz hogy nem volt bnőd..nálunk az osztály tele van ilyenekkel.
28/39 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ha valaki nem issza minden pénteken,szombaton csattrészegre magát! Egyébként már elég szomorú,hogy kevés az olyan lány aki nem ribanc! Most elég gáznak hangozhat,de nem kerestél lányokat pl. könyvtárban,könyvesboltban,kávézóban? Talán egy kávézóban találnál egy olyan lányt akinek nem az a legnagyobb gondja,hogy milyen a sminkje és mikor bsszon be! Sok sikert! :) 18/L
29/39 anonim válasza:
Legyek a bnőd? :$ 14 vagyok (lány) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!