Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 hónap múlva 19 éves leszek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónap múlva 19 éves leszek, még egy barátnőm SE volt. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
Sokan jóképűnek tartanak, tehát nem hiszem, hogy valami súlyos testi hibám lenne. Kocka se vagyok, sőt! Nincs játék a gépemen. De valahogy a kapcsolat eddig kimaradt az életemből :(. Ennyit számít, hogy nem járok "bulizni"? 18/f
2011. okt. 30. 22:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
köszi :DD
2011. nov. 2. 20:06
 32/39 A kérdező kommentje:
hááát ha 2-3 évvel idősebb lennél :DDDD amúgy pl. egy kávézóban hogy lehet ismerkedni? :)
2011. nov. 2. 20:19
 33/39 anonim ***** válasza:

pl. megkérdezed nem zavarnád e ha odaülnél és beszélnétek.

a többi már a te dolgod;)

18/L (énvoltam)

2011. nov. 2. 20:44
 34/39 anonim ***** válasza:
kössz..ha te így gondolod akkor az a 19 éves srác akibe szerelmes vagyok ő is igy gondolhatja :S
2011. nov. 2. 20:45
 35/39 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól, nem égsz ki, mint a többség, ők 30 évesen agyhalottak lesznek:-D.
2011. nov. 2. 20:59
 36/39 anonim ***** válasza:

A buli lehet jó kis tapasztalat szerzésre, élettapasztalatra, de olyan hü de sokból nem maradtál ki főleg nem olyanból amit nem pótolhatsz be. Egyszer elmész, szétunod magad és hazamész.

Egyébként a kockulás nem rossz, egy kocka ismerősömnek például motorja van, plusz elég jó barátnője. Nekem nincs, bár nem is bánom. Jól elvagyok a gépemmel ^^

2011. nov. 2. 21:03
 37/39 anonim ***** válasza:

Hey ez mond valamit, hogy nem égsz ki. Nézd más szemszögből nem maradtál le semmiről hanem ott áll előtted a lehetőségek, meg érzések tapasztalatok teljes potenciálja.

Ha már itt tartunk, én is azt hittem teljes csőd az életem. Amit nagyrészt párkapcsolat hiányának tudtam be, vagy kevés buli stb.. De közbe rájöttem hogy nem, annyira rájöttem hogy nem is bánom hogy így alakult, és igazából az egyetlen problémám a pénz, ha az is elég lenne tökéletes életem lenne. Ez az egész meg nem ér ennyit, ha már idősebb leszel egyébként se fog senkit érdekelni hogy neked 19 évesen volt-e csajod. Munkahelyemen volt jó pár idősebb csávó, tök jól elvoltunk és hidegen hagyta őket hogy szűz vagyok.

2011. nov. 2. 21:09
 38/39 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok. Eddig egy barátom volt. Lehetett volna több is de nem úgy jött össze. Sokak szerint szép vagyok. Úgyhogy jelenleg szépen nyugalmasan várok, hogy nekem is jöjjön valaki :D Nyugi, majd neked is lesz barátnőd ha eljön az ideje. : )
2011. nov. 2. 21:40
 39/39 anonim válasza:
Ez gáz dolog...
2011. nov. 3. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!