Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap múlva 19 éves leszek, még egy barátnőm SE volt. Mit rontottam el?
pl. megkérdezed nem zavarnád e ha odaülnél és beszélnétek.
a többi már a te dolgod;)
18/L (énvoltam)
A buli lehet jó kis tapasztalat szerzésre, élettapasztalatra, de olyan hü de sokból nem maradtál ki főleg nem olyanból amit nem pótolhatsz be. Egyszer elmész, szétunod magad és hazamész.
Egyébként a kockulás nem rossz, egy kocka ismerősömnek például motorja van, plusz elég jó barátnője. Nekem nincs, bár nem is bánom. Jól elvagyok a gépemmel ^^
Hey ez mond valamit, hogy nem égsz ki. Nézd más szemszögből nem maradtál le semmiről hanem ott áll előtted a lehetőségek, meg érzések tapasztalatok teljes potenciálja.
Ha már itt tartunk, én is azt hittem teljes csőd az életem. Amit nagyrészt párkapcsolat hiányának tudtam be, vagy kevés buli stb.. De közbe rájöttem hogy nem, annyira rájöttem hogy nem is bánom hogy így alakult, és igazából az egyetlen problémám a pénz, ha az is elég lenne tökéletes életem lenne. Ez az egész meg nem ér ennyit, ha már idősebb leszel egyébként se fog senkit érdekelni hogy neked 19 évesen volt-e csajod. Munkahelyemen volt jó pár idősebb csávó, tök jól elvoltunk és hidegen hagyta őket hogy szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!