Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A neten egy fórumon megismerte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten egy fórumon megismertem egy srácot. Szinte mindennap beszélünk, elég jól megismertük egymást pár hónap alatt. De nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

A srác a fb-on más csajjal, csajokkal flörtöl. Tudja, hogy egy kicsit zavar, de így hogy még nem találkoztunk mégsem vonhatom felelősségre, de féltékeny vagyok...

Voltatok már ilyen szituban? Találkozzak egyáltalán vele?

23L

2011. aug. 19. 22:09
 1/9 anonim válasza:
ha biztos vagy benne h nem 20 évvel idősebb akkor hajrá ;) talizz vele
2011. aug. 19. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bökd meg...
2011. aug. 19. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
dugd szét a segglikát
2011. aug. 19. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
feltétlenül találkozz vele,lehet egyáltalán nem olyan élőben mint amilyennek képzeled...
2011. aug. 19. 22:18
 5/9 A kérdező kommentje:

azt mondja, hogy csak direkt csinálja, hogy engem cukkoljon...

fiúk! ezt nem annyira hihető:D

2011. aug. 19. 22:19
 6/9 A kérdező kommentje:

igen én is olvastam olyan történeteket, hogy mennyire rossz vége tud lenni egy ilyen illúziós netes beszélgetésnek...

készülünk egy ideje találkozni, azt írja szerelmes amennyire lehet a neten keresztül, de akkor miért szórakozik másokkal?

2011. aug. 19. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem a kisugárzás nagyon fontos, amit a neten keresztül nem érzékelhetsz
2011. aug. 19. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még mindig a faszbúkon akarsz ismerkedni?
2011. aug. 20. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:

talán máskor olvasd el a kérdést rendesen,

nem a fészen ismerkedünk össze és ő is az ismerőseivel beszélget ott

2011. aug. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!