Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ember92 kérdése:
Nemrég megismertem egy lányt a neten, nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, de nekem van egy kis problémám vele. Az a helyzet h ő eddig 6 pasival járt, mindenkibe csalodott, és 11 volt meg neki ha értitek,16 évesen! Folyt?
Figyelt kérdés
és ez zavar engem, na megh véletlenül volt egy abortusza is :S, én most 19 vagyok és szűz :S, jöhetnek az oltások, szerintetek ha elkezdenék vele járni, merth komoly kapcsolatot akarok tőle, elfelejteném e ezeket a dolgokat róla, vagyis zavarnának-e továbbra is? Búnkok kiméljenek2011. jún. 7. 15:24
11/13 anonim válasza:
Ez a 11 tényleg sok 1 kissé, de nem ismerjük a körülményeket. Ha kihasználták, mert naiv volt, akkor igenis akarhat már normális kapcsolatot. Viszont az ellene szól, hogy 16 évesen igencsak fiatalka, kevés az esélye, hogy "örök szerelem" lesz, de egy pár éves komoly kapcsolat szerintem nem kizárt. De ezt te tudod jobban, hisz te ismered, te tudod megérdeklődni tőle a múltját és a jövőbeli terveit, illetve te tudod kipuhatolni, hogy tényleg igazat mond-e.
12/13 anonim válasza:
Próbáld meg, aki nem próbálkozik nem is hibázik. Lehet Te leszel neki az igazi.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és igen megpróbálom, mostmár elég jól ismerem, buta lány volt, kihasználták, de hátha sikerül megváltoztatnom :)
2011. jún. 19. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!