Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az új munkahelyemen a főnökass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új munkahelyemen a főnökasszonnyal nagyon szimpatizálok, vagy csak azt hiszem - közben barátnőm van. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Ez a negyedik hetem az új munkahelyemen és a nő, aki az én teamleader-em úgy érzem nagyon szimpatizál velem. Teljesen korrektül néz ki, pár évvel idősebb nálam és gyakran fantáziálok arról, hogy a kis kosztümjét feljebb tolom a combján és kinyalom és megdugom valamelyik üres irodában vagy tárgyalóban.

Persze én győzködöm magam, hogy ez csak azért van, mert a főnököm és valójában nem is szimpatizál úgy velem, mert ezek csak baráti kedvességek amiket tesz és barátilag hív le mindig kávézni vagy színházba. Csak azért ér hozzám sokszor h bátorítson, mert új vagyok.

Nem akarom ott hagyni a munkám, mert nagyon jól bánnak velem és szépen eltartanak, de néha amikor egyedül fekszem le otthon aludni, akkor van, hogy róla ugranak be erotikus jelenetek.

A legnagyobb gond azzal, hogy ilyen gondolataim vannak, hogy barátnőm van már hosszú évek óta és szeretem és semmiképp sem akarom őt megbántani ezzel, ezért ezt vele nyilván nem tudom megbeszélni. A főnökömnek sem mondhatom, mert hát... nyilvánvaló.

Ötlet? (azon kívül, hogy egy roh@dék vagyok, tudom)

2017. márc. 22. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Fantazialni szabad, ez boven belefer! De ha szereted a baratnodet, akkor ne csinalj semmit, szerintem nem olyan nehez megallni, nekem is megtetszik neha mas a baratomon kivul, megsem csinaltam meg soha semmit, nem erzem, hogy barmibol kimaradtam volna, elobb-utobb elmulik a vonzalom is.

Kesobb visszagondolva, ha tovabbra is minden rendben lesz koztetek a baratnoddel, orulni fogsz, hogy nem tettel semmi olyat, ami rossz hatassal lett volna ratok.

2017. márc. 22. 10:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy erzed er annyit neked 10 perc, hogy utana kinos pillantasok sorozatat eld meg, a kimondtatlan szavak es a kellemetlen tettek kereszttuzeben legyel vagy, hogy kollegaid furjanak ezert es egy hosszu, jol mukodo kapcsolatot felrugjal, hat akkor hajra.

De nem er ennyit az egesz, a legtobben nem gondolkodnak elore a munkahelyi romancoknal es csak rosszabbul jonnek ki vegul belole, mint mikor elkezdtek.

Frissitsd fel a kapcsolatod,menjetek el kettesben vhova. A nonek meg jelezd, hogy kapcsolatban vagy...bar ha ezeket igy csinalja, mikozben tudja, az sok mindent elarul rola. Kene a fenenek ilyes ruhes k***va.

2017. márc. 22. 11:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, sok srác a te barátnődet dugja szét épp fejben most is.
2017. márc. 22. 11:16
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Csak azt hiszem éppen barátnőm van. De szánalmas vagy kérdező most van vagy nincs!! Idióta
2017. márc. 22. 11:58
 5/14 anonim ***** válasza:
dugjad meg. tavasz van
2017. márc. 22. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Az elsődleges aranyszabály játszik: Házinyúlra nem lövünk! Mert kizárólag háromféle végkifejlet jöhet képbe, vagy munkahelyed nem lesz, vagy barátnőd, vagy egyik se. Ha egyedülálló lennél sem szabadna a munkahelyeden senkivel, nopláne a főnököddel semmiféle viszonyt a munkakapcsolaton kívül fenntartani, mert iszonyú szo*ópályára bír rakni, ha valami nem a kedve szerint alakul. Kitaposta már sok idióta ezt az utat, miért nem tanulnak az értelmesek belőle? Vagy akár a kevésbé azok... Ennnyire szeretik az emberek önként dalolva szívatni saját magukat? Mert akkor amondó vagyok, megérdemlik!
2017. márc. 22. 13:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Válassz!

Pár perc dugás a nővel vagy a barátnőd??

Melyik ér többet?

2017. márc. 22. 16:35
 8/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, valamennyivel egyet ertek.

Hogyan kommunikaljam a felettesem felé hogy ez igy nem fog lejatszodni ez tortenet ilyen formaban?

Legrosszabb esetben max hulyenek nez gondolom.

2017. márc. 22. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Remélem kirúg
2017. márc. 22. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Hivd be a bnodet,hozzon neked ebedet: forro csokokkal koszond meg. Nyalasan bokolj neki.

Ebbol a fonokno erteni fog,h lerazasbol csinalod. Ez a legdiplomatikusabb modja.

Ha szingli lennel,akkor se nyulhatnal senkihez,foleg nem a fonokodhoz a munkahelyen. Csak rossz lehet belole.

N

2017. márc. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!