Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy srácot a munkahelyemen és nem tudom hogy reagáljak a dolgaira? (26L)
Figyelt kérdés
Szóval az úgy volt, hogy a munkahelyemen megismertem egy nagyon aranyos albán srácot. (külföldön dolgozom) Sokáig körözött körülöttem, mindig rám mosolygott/mosolyog, odajön hozzám beszélgetni, másodpercekig csak bámul, már többször elhívott kávéra/kajálni stb., de eddig mindig elhárítottam. Elkérte a számom, hogy majd ő ír nekem whatsappon, de nem igen erőlteti magát. Sőt kb leszarva érzem magam :D most ez ilyenkor mi? Én biztos nem fogok rá nyomulni.. eddig minden nap taliztunk az utóbbi egy hónapba, mert áthelyezték, de ki tudja meddig marad nálunk. egyébként pár évvel fiatalabb. Keressem, ne keressem, mi a "szokás"? :D2016. okt. 26. 18:58
2/2 anonim válasza:
" de eddig mindig elhárítottam"
" nem igen erőlteti magát. Sőt kb leszarva érzem magam"
"most ez ilyenkor mi?"
az, hogy megunta a hülye játszadozásaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!