Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a munkahelyemen megismertem egy nőt azóta teljesen elhidegültem a családomtól, szinte nem szeretek itthon lenni. Sajnos a "szerelmem" viszonzatlan és az is marad. Mit tegyek?
A párommal átlagosnak mondható a kapcsolatunk nem veszekszünk de talán pont ez ami hiányzik.
Ő is szóvátette, hogy fura vagyok mostanában.
Elmondjak neki mindent vagy mi legyen? 20 éve vagyunk együtt.
Túl tökéletes kapcsolat is unalmas lehet? Ezt akarod mondani? És beleszerettél másba. Sztem hagyd azt a másikat, és csinálj a feleségeddel olyanokat amit már régóta szeretnél csinálni. Beszélgess a pároddal! Jó jel, hogy Ő észre vette, hogy máshol jár az agyad, más vagy, szóval figyel rád. :)
25/N
Megkönnyítem a helyzeted és gyártok még ilyen provokatív kérdést, ha neked elfogyna:
Amióta megismertem egy ffi-t, azóta elhidegültem a családomtól....sajnos a szerelem viszonzatlan maradt....
Amióta megismertem egy kutyát, azóta nem tudok ránézni a macskámra...sajnos az illető kutya kutyába sem vesz...
Amióta megláttam a kirakatban egy mosógépet, azóta az itthonit nem bírom.....sajnos a kirakatbeli mósógép nem nézett vissza....
40 éve vagyunk együtt, elmondjam neki?
Amióta leesett a vérnyomásom, azóta nem találom a vércukorszintemet.....mit gondoltok, felvegyem?
Amióta láttam, hogy nyúl viszi a puskát, azóta ébren forgolódom az ágyamban....mit gondoltok, beszéljek a nyúllal?
hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
egyébként meg gyáva vagy, mint a legtöbb ember.
unod a nődet, de lépni nem mersz, mert ki mosná különben a büdös alsóidat stb...?
meg is érdemled, hogy viszonzatlan maradjon a munkahelyi szerelmed. addig is, amíg kitalálod, hogy mi legyen, poshadj tovább.
én is beleestem hasonló hibába(igaz nem vagyok házas és csak 1 évig voltunk együtt). én kiakartam volna várni mi lesz ebből, hátha egy kis fellángolás és ha elmúlik minden mehet a rendes kerékvágásban, de előbb kitudódott a dolog, hogy más tetszik.
csináljatok a feleségeddel olyat amit amúgy nem csinálnátok(pl egy hétvége kettesben valahol vidéken, esetleg tandemugrás stb) és beszélgessetek sokat, mert nálunk ez volt a baj, hogy képtelen voltam beszélni az érzéseimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!