Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a sok nőt aki nyomul a munkahelyemen?
Igen, gané mindenhol van. :D
Látjuk mi is, igen, ki állította, hogy nincs ilyen?
Attól, hogy és gyökér és elcseszi az életét, én még nem akarom, és az ilyeneket végképp nem irigylem.
Ugyan, mire? :)
Hogy már nem bolgod a kapcsolatában, d eképtlene szembe nézni vele? Képtelen helyretenni a saját szaros életét, és kibúvókba menekül? Hogy ez jelenti valakinek a legynagyogg "örömöt"?
Remélem engem lelőnek, ha én is ilyen sorsra jutok. És bízom magamban, hogy tudni fogok lépni, ha így érzek majd. Nem még irigykedni, ki az a lelki szerencsétlen, aki iylenre vágyaik szeinrted, de igen intelligens? :)
Bár vannak egyszerűbb lelkek is, ez mindig bebizonyosodik. Csak nem szertem, ha valaki képtlen felelni a saját boldogságáért, és nyomorában inkább ráhúzza ezt az összes emberre. :))
Ha téged ez megnyugtat... Igen, nagyon irigyellek. :))
Hát ha eddig tudtál lapítani, és nem buktál le, akkor most már ne kockáztass. Vagy ha mégis, akkor tartsd észben azt, hogy minden egyes félrelépésed növeli a lebukás esélyét.
Ha pedig egyszer kiderül, adj te is kimenőt az asszonynak valami helyes csávóval pár éjszakára. XD
"és félek,hogy baj lesz ha ez így folytatódik. 3 éve vagyok a cégnél ahol folyamatosan nyomulnak a nők rám. 2-vel már le is feküdtem(akik szintén kapcsolatban voltak) többször,de megúsztam(bár hajszálon múlt),hogy nem derült ki."
Baj lesz?Már van baj..
Nem derült ki?Még...
Addig semmi sem fog változni, amíg lefekszel idegen nőkkel a feleséged háta mögött.
Annyi csak a kérdés, hogy minek szántad el magad a házasságra, ha ennyi önuralmad sincs, hogy ne feküdj le tolnával-baranyával.Részvétem a feleségednek.
Intelligencia hányadosuk alacsony*
Bocsánat,rosszul idéztem.
Nemcsak az IQ alacsony az ilyen lényeknél, hanem az EQ is a béka se..gge alatt van náluk.
Kezelni?Neked előbb-utóbb majd a farkadat kell kezelned, ha megtelepszenek rajta a bacik...tudod a gumi sem véd mindentől, a szádra meg nem húzol egyébként se.Bár az ilyen farokhuszárból ki sem nézem, hogy az óvszer egyáltalán az eszébe jutna..
Először is: Őszinte részvétem a Kerdezőnek.
Azt hittem hogy értelmesebb a társadalmunk, de úgy látszik nem. Ennyi acsarkodást egy értelmes választ nem olvastam, pedig simán lehetne írni. ... Na nem is folytatom.
Két tippem van: Vagy olyan munkakört váltasz, ahol nem dolgozol ennyi nyomulós nővel, ami ugye nem megy könnyen.
Vagy száraz leszel és olykor sértő, ha próbálkozni akarnak. Akár egy nézéssel, egy-egy elejtett beszólással, hogy vegye észre magát. Lehet egyszer-kétszer el kell játszanod az érdektelen rideg "macsót" :D, de egy idő után ki fog alakulni, hogy te nem az vagy aki megkörnyékezhető. Ilyen helyzetben inkább tartsanak hűvösnek, aki felé nem közelítenek, minthogy kihasználjanak és tönkre tegyék ezzel a házasságodat.
Ne haragudjatok, de azt gondolom, hogy akik ide jönnek ítélkezni, egyszerűen nem tudnak szöveget értelmezni, vagy annyi rossz érte őket, hogy itt vezetik le.
Ha figyelmesen elolvassátok a címet, akkor láthatjátok (érthetnétek), hogy igen belekerült egy olyan szituációba ami nem helyes, sőt nagyon mocskos dolog, de változtatni szeretne ezen, ki szeretne jönni ebből az állapotból. Ő is tisztába van azzal, hogy ez nem helyes és nem szeretné így folytatni. Ezért jött ide tanácsot kérni, hátha valaki tapasztalt meg hasonlót és tud hasznos tanáccsal szolgálni, de sajnos nagyot kellett csalódnia. Lehet ti önelégülten távoztok az oldalról, de ez nem rólatok és a ti sérelmeitekről szól, amit ide jöttök kivetíteni. Kérlek ezt értsétek meg, és máskor úgy kommenteljetek bárhová, mert a válasz nem lesz hasznos!!! Fölösleges időhúzás mindegyik részről!!!
Nőként írom, hogy a hölgyeknek is el lehetne gondolkozni azon, hogy az öltözékükkel, a stílusukkal mit képviselnek... Egy kicsivel több erkölcs kéne, és a férfiaknak is egy fokkal könnyebb lenne a helyzete.
Na jóó, ennyi, nem írok többet...
Remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a cél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!