Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kezeljem ezt a sok nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a sok nőt aki nyomul a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyen dolgozom ahol a nők vannak többségben.35 éves nős férfi vagyok és félek,hogy baj lesz ha ez így folytatódik. 3 éve vagyok a cégnél ahol folyamatosan nyomulnak a nők rám. 2-vel már le is feküdtem(akik szintén kapcsolatban voltak) többször,de megúsztam(bár hajszálon múlt),hogy nem derült ki. De tele van szexi nőkkel akiket szívesen megdugnák,ha egyedülálló lennék és szinte sem nem kellene tennem mert ők kezdeményeznek. És pont ez a bajom ,hogy nem akarok ezek miatt válást ,mert annyit nem érnek,komoly kapcsolatra nem kellenének,de azért nagy a feszültség bennem, hogy ott vannak előttem bármikor megkaphatóan.
2017. dec. 25. 10:03
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük, Emese.
2017. dec. 25. 10:06
 2/40 anonim ***** válasza:
74%

És szerinted a nőkre nem mennek a pasik?

Tudod rám hányan nyomulnak, szingli 30-as pasik, és olyanok is akik párkapcsolatban vannak?..

Most erre mit vársz?

2017. dec. 25. 10:06
 3/40 anonim ***** válasza:
72%
Na, én épp ezért nem fogok férjhez menni. A férfiak 90%-a ilyen gerinctelen ösztönlény. Mi a francért vagy házas, ha kúrogatni akarsz?
2017. dec. 25. 10:11
 4/40 anonim ***** válasza:
74%

3

Ne aggódj, ahogy látom a környezetemben, a nők megérzik ezt 90%-ban. ( a férfiak kevésbé pl)

Majd most oda-vissza csalják egynást egy ideig, aztán szépen elválnak.

The End. :)) BUÉK

2017. dec. 25. 10:12
 5/40 anonim ***** válasza:
70%

#három

Afelett gyorsan átsiklottál, hogy azok a nők akik szintén házasok/kapcsolatban vannak is bőven benne voltak és nem kényszerítette őket senki. Vagy az "nem érvényes"? Egy megcsaláshoz mindig két ember kell, olyan nincs, hogy csak az egyik erőlteti a másik meg nem is akarja. Vagyis van, de az erőszak, nem pedig megcsalás, és itt arról volt szó. A felelősség 50-50%.

2017. dec. 25. 10:17
 6/40 A kérdező kommentje:
Nem akarok én a megcsalásból sportot űzni,de nehéz kezelni ekkora kísértést.
2017. dec. 25. 10:19
 7/40 anonim ***** válasza:
82%
#5 a nőket azért nem említettem, mert hetero vagyok és nem érdekelnek a nők. Azt egy szóval nem mondtam, hogy ők kevésbé lennének ösztönlények.
2017. dec. 25. 10:20
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a francokat, ha szeretsz valakit, akkor leszarsz mindenki mást. Remélem rájön a feleséged és otthagy a retekbe!
2017. dec. 25. 10:21
 9/40 A kérdező kommentje:
11 évig csak vele voltam,akármennyire is szeretem de azért az idegen hús azért nagy csábítás ennyi idő után.
2017. dec. 25. 10:23
 10/40 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem nehéz kezelni ezt a helyzetet és a leírtak alapján tudod is kezelni, menj rajtuk sorba, kettő már úgyis megvolt. De ne lepődj meg ha elfogynak és aztán rajtad röhög az egész cég . Full lúzer vagy nem tűnt még fel?
2017. dec. 25. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!