Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalásnak számít ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számít ha a munkahelyemen csak jól érzem magam a munkatársammal?

Figyelt kérdés
Ha kedélyesen beszélgetünk mosolygunk egymásra néha megsimogatjuk egymás kezét vagy arcát, ölelkezünk, de más nincs és munkahelyen kívül nem találkozunk?
2017. ápr. 29. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
[link] ilyen belefèr? Ha igen akkor sok
2017. ápr. 29. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1: Csókolj úgy, ahogy még sohasem csókoltál :D
2017. ápr. 29. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy érzed?Gondolom megcsalásnak mert különben nem bizonytalanodtál volna el.

Fordított esetben,ha megtudnád,hogy a párod is "csak jól érzi magát" egy munkatársával,neked hogy esne?

2017. ápr. 29. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem megcsalás... én is csinálom a férfi kollégáimmal.

Csak élcelődünk, jobban telik a munka.

2017. ápr. 29. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem eszembe sem jutna hogy a női kollégáimat tapogassam (pedig 1 férfire 20 jut) és be is baxna ha ők hozzám nyúlnának
2017. ápr. 29. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Anno gimnazista koromban volt egy izmos szőke fiú, fiatalabb mint én kb 2 évvel. Vele volt ez az olelkezes simogatas, nagyon jol esett. Volt mellette egy baratom akiben nem biztam meg, voltak jelei is, de ezzel a fiuval jo volt addig is ilyen modon egyutt lenni. Emlékszem egyszer suli után kimentünk egy eldugott, de hatalmas puha füves placcra a városban, leterítettük a pulcsinkat és ledőltünk és beszélgettünk. Még mindig olyan idillinek tűnik.

A csattanó az hogy egyutt akartunk lenni utana, de elsiklottunk egymas mellett mert nem mertük kimondani mit érzünk :)

Neki is van barátnője én pedig azóta menyasszony vagyok.

Jó volt erre visszagondolni.

Egyebkent igen, szamomra megcsalas amit csinaltam

2017. ápr. 30. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egyszer egy ilyen jóbarátom, akivel csak jól éreztük magunkat, nem kollega, de hobbi kapcsán voltunk szinte napi kapcsolatban.

Azóta már együtt élünk...

Nekem megcsalás lenne. Akkoriban is annak éreztem, pedig semmit nem csináltunk.

2017. ápr. 30. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a páromon kívül két férfival ölelkezem: az apámmal és a bátyámmal alkalomadtán. Neked tényleg belefér egy ilyen intim kontakt? Meg hogy simogatjátok egymás kezét? Én csak a párom kezét simogatom..
2017. máj. 1. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem számít megcsalásnak, de furcsának mindenesetre furcsa. Az ölelés nem annyira, ha baráti viszonyban vagyunk... de az is kb. köszönéskor, nem úgy random 24/7. Az arcsimogatás, kézsimogatás nekem fura, nekem az már túl intim.
2017. máj. 2. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig mondom a ferjemnek, hogy kevesbe bantana, ha egyszer megdugna valakit, mint az, ha gyenged erzelmi szalak fuznek hozza hosszu tavon. Pedig a megdugas megcsalas, a masik meg "jogilag" nem az.
2017. dec. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!