Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.

2017. márc. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
#47vagyok,ugy értem akkor este meddig irtatok?
2017. márc. 7. 22:11
 52/55 A kérdező kommentje:
51: Kb. éjfélig.
2017. márc. 8. 04:57
 53/55 anonim ***** válasza:
49%

Lehet hogy bealudt,vagy elfelejtett kilépni,ezért volt még reggel online.Aztán reggel előbb kelt fel a barátnője és meglátta.

Lehet hogy most kicsit kivár,később jelentkezik ha nyugalom lesz..

2017. márc. 8. 06:25
 54/55 anonim ***** válasza:
És az új palimadaradnak is van barátnője? Szomorú és szánalmas, hogy csak más levetett, selejtes cucca jut neked. :-)
2017. márc. 10. 21:18
 55/55 A kérdező kommentje:
54: Egy EMBER nem 'levetett' és 'selejtes'. Egy ember nem egy tárgy.
2017. márc. 11. 06:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!