Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.

2017. márc. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
74%
Nő vagyok, bocs hogy beleszólok.Azért nem ír,mert nem akar veled valójában semmit.Max. ennyit,de ez is kielégíti.Aztán meg be...k a nadrágjába.Igazi gyáva.De még elszórakozhattok így évekig is.
2017. márc. 6. 20:13
 12/55 anonim ***** válasza:
Nem miattad.Mikor zárult a beszélgetés? Máshogy nem kommunikáltatok? Ird meg..
2017. márc. 6. 20:20
 13/55 anonim ***** válasza:
58%

Bekúpolt a gyáva!:)

Félhet a lebukástól!

Nem hiányzik neked sem a sóvárgás,ha jó lett volna az együttlét.

Lépj túl rajta,hisz csak egy kölyök.:D

2017. márc. 6. 20:21
 14/55 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is magáról küldött képet.
2017. márc. 6. 20:23
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Te nem értél rá, más viszont igen.Ennyi.
2017. márc. 6. 20:25
 16/55 anonim ***** válasza:
62%
Off kérdés: hogy van gusztusod egy ilyen undorító féreghez, aki ürítőzsákot keres?
2017. márc. 6. 20:27
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

1. Fél a lebukástól

2. Hülyít, hülyített végig. Ha van közös ismerősötök, most lehet együtt röhögnek rajtad. Egy hülye haverom vagy 2 évig szivatott így egy csajt...

3. Csak az érzés kell neki, hogy létezik más nő is, akinek kell. Az ilyen, amint komolyodik a dolog, lelécel.

4. Lebukott a barátnő előtt.

Még biztos van ezerféle variáció, most hirtelen ennyi jutott eszembe :)

2017. márc. 6. 20:34
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
17# Lehet az a csaj is szívatta a haverod, vagy nagyon nem zaklatta fel...Azért az ilyesmiről mindig lehet tudni, hogy valami nem okés, kicsit vajas a füle, meg a szakálla is.
2017. márc. 6. 20:44
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtam múltkor, hogy nem kellesz neki, nem hitted:D

Amúgy az van, h előjött a lebukás veszélye, igy lekoptatott. Annyit nem érsz, h kockazatot vállaljon miattad, ahhoz nagyon-nagyon csinosnak kellene lenned. De majd ha elmulik a veszély, talán újra megkeres, hogy elflörtölgessen veled a neten. Tudod, ugy jobban telik a munkaido a portasfulkeben.

2017. márc. 6. 21:34
 20/55 anonim ***** válasza:
19%

Azért vicces nézni, hogy egy jó pasi, mert feltehetően az a kérdésben szereplő forma, röhögve játszadozik az ilyen kis rbizlikkel, amíg a normális gerinces példányok pedig egész hétvégén otthon szenvednek egyedül, mert egyetlen nő sem méltatta őket még válaszra sem.

Például szombat este: Ráírtam ismerős csajra "szia van kedved valamit csinálni ?" Erre közölte, hogy most mennek buliba a csajokkal. Persze mondanom se kell, hogy jöttek a fényképek ahogy magas izmos csávok tapizzák őket.

Az a baj, hogy kérdés is bizonyítja a legtöbb nő inkább egy ilyen alaknak lesz a játékszere, a bohóca, mint, hogy emberi kapcsolatokat ápoljon egy egyszerűbb külsejű, átlagosabb férfivel.

2017. márc. 6. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!