Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek miért tiltott?
Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.
28: Ja, valóban nem méltatott egy sorra se, és ez őt minősíti. De nem hiszem, hogy én vagyok itt a vesztes a szituációban, amikor minden ujjamra jut pasi..Ő az aki nem kapta meg ami a lábam között van, és ez férfiként nagyobb veszteség. A p*ncinak hatalma van ;) Ő veszített többet. Úgysem fog ez kimenni a fejéből.
2017. márc. 7. 09:46
32/55 anonim válasza:
Milyen indulatrol beszelsznemt a te soraidbol erezni a sertettseget, h nem kellettel,szexre se,semmire, egy alkalonra se a kiszemeltnek. Ennyit a puncid hatalmarol:D
2017. márc. 7. 11:17
33/55 anonim válasza:
*szerintem a te soraidbol
2017. márc. 7. 11:20
34/55 A kérdező kommentje:
32: Nem vagyok sértett. Tudom, hogy 'mennyit érek a piacon', nyugi.;) Egyébként meg semmi biztosíték nincs rá, hogy nem ír rám még megint valamikor. Húzza mint a túróscsuszát már elég régóta. Akar. De gyáva, nem meri. Nem én vagyok itt a vesztes. Már mással kavarok azóta.
2017. márc. 7. 11:30
35/55 anonim válasza:
Kérdező nem akarlak megbántani, de a kérdésedből ítélve nem a pasi veszített, hanem te.Neked nem fér a fejedbe, hogy a te punc.id nem kellett neki..ha annyira kellett volna neki, nyugodjál meg, megszerezte volna.Szerintem lépj túl ezen, akivel kavarsz, azzal lehet szerencsésebb leszel.
2017. márc. 7. 11:42
36/55 A kérdező kommentje:
35: a 'be van tojva hogy lebukik' nem egyenlő azzal, hogy 'nem kell'. ;)
2017. márc. 7. 12:12
37/55 anonim válasza:
Mégiscsak a tied a linkelt kérdés, ugyanaz a konok butaság, értetlenség, szóhasználat.
2017. márc. 7. 12:24
38/55 anonim válasza:
Ha tudod, h mennyit érsz meg különben is mással kavarsz már, akkor miért kattogsz azon, hogy egy pasinak nem kellesz, ha tálcán kínálod magad, akkor sem? Még kérdést is írsz ki róla, annyira felkavart:D Valami itt nem kerek, vetítesz, kamuzol összevissza. Hogy nekünk vagy magadnak, azt csak te tudod.
Tudod, van olyan, h a párkapcsolata fontosabb egy férfinek, mint valami jöttment ingyenp.ina a netről és inkább lekoccoltatott. Az, h egy sort se szánt rád, hab a tortán, megmutatta, mennyit érsz a szemében. De tényleg nem érhetsz valami sokat, ha ilyen alakokat tudsz csak kikukázni a netről, de még náluk is csak szerető lehetnél:D Ha jól néznél ki.
2017. márc. 7. 12:32
39/55 A kérdező kommentje:
38: Neked fogalmad sincs hogy én mit akartam tőle és mit nem, maradjunk annyiban. Nem ismerjük egymást, szóval fura számomra ez a személyiségkielemzés, amit itt végzel. Amúgy meg férfiaknak szólt a kérdés, szóval mit keresel itt?:)
2017. márc. 7. 13:03
40/55 anonim válasza:
"a 'be van tojva hogy lebukik' nem egyenlő azzal, hogy 'nem kell'. ;)"
Nos, ha annyira kellene neki, akkor nem jönne ilyen kifogással kedves kérdező. :)De a jelek szerint ennyi kockázatot nem érsz neki.Nyugodjál bele, veszíteni is tudni kell(ene).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!