Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.

2017. márc. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

En meg csak 22eves kis csitri vagyok de mar megtanultam hogy ha egy ferfi akar engem(kapcsolat, randi, csak szex) akkor nem talal folyton kifogasokat, akar fel labon is de jon.

Szoval valoszinu a hatad mogott kivagy csak rohogve kis buta liba. De ha neked ez jo akkor vard remegve hogy o keressen.(ezzel is o iranyit mert te nem tudod ot keresni)

Azzal meg nyugodtan nyugtasd magad hogy a baratno miatt nem MER keresni. Legalabb megjobban rohej targya leszel.

2017. márc. 7. 13:50
 42/55 A kérdező kommentje:
:D Igen, remegek minden nap jujjj
2017. márc. 7. 15:40
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Most már biztos h a linkem betalált és ugyan az a provokatív nő vagy. Látod akkor is mondtuk h nem fogja megbánni. Miért nem szakadsz már le róla?
2017. márc. 7. 16:35
 44/55 anonim ***** válasza:

" a 'be van tojva hogy lebukik' nem egyenlő azzal, hogy 'nem kell'. ;)"

És neked az imponál, hogy x. ürítő lyuk vagy a sorban?

2017. márc. 7. 18:15
 45/55 A kérdező kommentje:
43: Totál nem vágom hogy miről beszélsz. De nem értem még mindig, hogy nők mit keresnek a kérdésemnél, női véleményre pont hogy nem voltam kíváncsi és ezért is a megszólítás az urak felé. 44: Nem, nem bánom.
2017. márc. 7. 18:45
 46/55 A kérdező kommentje:
44: Az, hogy te ilyesmit nem élvezel az a te dolgod, de más hadd döntse már el, hogy mit szeret.
2017. márc. 7. 18:46
 47/55 anonim ***** válasza:
Szerintem egész más Ird meg.Mikor fejeztétek be a beszélgetést?
2017. márc. 7. 19:09
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdésedben is meg akartad szabni ki mit írjon, most meg h ki írjon. Ne legyél már ilyen frusztrált, emészd meg hogy sérült az egód és kész. Remélem középkorú nőként a te férjed is lelép egy ilyen viszketeg p&uncijú nővel :D
2017. márc. 7. 19:29
 49/55 A kérdező kommentje:
48: Amen.😂 Úgy legyen. Legyen neked igazad. Mondtam már hogy nem írtam ki még erről kérdést. Most rajtam töltöd ki mert valakire valamelyik kérdésnél berágtál? Vagy üldözöl mindenkit aki a 'Megcsalás' kategóriába ír? Megszállott vagy..
2017. márc. 7. 22:00
 50/55 A kérdező kommentje:
47: Mikor fejeztük be? Másfél hete körülbelül. Miert?
2017. márc. 7. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!