Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek miért tiltott?
Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.2017. márc. 6. 19:45
1/55 anonim válasza:
Megse kell neki az ingyen punci.
2/55 A kérdező kommentje:
1: És egy férfi ennyit variál meg megy a nő után mire erre rájön?😳 Létezik ilyen?
2017. márc. 6. 19:50
3/55 A kérdező kommentje:
Ja és többször írta ezt: "Megakarlak végre kapni." Ezért sem értem..
2017. márc. 6. 19:53
4/55 anonim válasza:
Hú ezek az előre megbeszélt titkos találkák,Motelok,éhes 30 éves palimadaraktól már a falra mászok.De talán észbe kapott.
5/55 A legrosszabb válasza:
A XXI. századi "tökéletes férfi" és a XXI. századi "tökéletes nő" tökéletes cirádája. Huahuehuahue, br, br.
6/55 A kérdező kommentje:
5: Kösz a semmi választ..:(
2017. márc. 6. 19:56
7/55 anonim válasza:
Lehet megundorodott tőled ki tudja.Én ha éhes vagyok akkor jó lakatom magam nem várok két hetet.
8/55 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezt a kérdést te írtad ki?
Szerintem meggondolta magát.
9/55 anonim válasza:
Valószínűleg eszébe jutott, hogy barátnője van, és előhalászta a maradék gerincét.
10/55 anonim válasza:
Vagy talált egy kevésbé problémás nőt, valószínűleg nem te voltál az egyetlen, akit hülyített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!