Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek miért tiltott?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves férfivel -akinek 4 éve barátnője van - neten kavartunk. Sokat variáltunk, hogy lefeküdjünk-e egymással van sem. Végül mindketten akartuk, de mindegyik megbeszélt találka meghiúsult, a legtöbbször neki voltak kifogásai, a múltkor pl beteg lett, a legutololsó alkalommal meg én mondtam le, mert tartottam tőle, hogy többet érzek és ezt neki el is mondtam. Akkor megszakítottuk a kapcsolatot. Míg nem 2 hétre rá rámírt whatsapp-en (amit nem is gondoltam volna hogy valóban elmentette a számomat), leírta, hogy akar, csináljuk, rám van állva, most szombaton menjek vele hotelbe. Mondtam hogy most szombat nem jó, a rá következő hét jobb lenne. Leírta h akar most szombaton is és jövőhét szombaton is, már nem bírja tovább annyira 'éhes', kért hogy próbáljam meg hogy ez a szombat is klappoljon. Ezzel zárult a beszélgetés. Másnap reggel 9-kor még online volt majd a délelőtt folyamán letiltott whatsappen...Most akkor mi van?? Ez volt másfél hete, azóta tilt. Férfiak, segítsetek megérteni.

2017. márc. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a barátnője elolvasta az üzeneteit, vagy valamelyik barátja lebeszélte róla, mert hogy mégiscsak van barátnője, tisztelje már őt annyira, hogy nem csinál ilyeneket a háta mögött, esetleg a lelkiismerete szólalt meg.
2017. márc. 6. 22:53
 22/55 A kérdező kommentje:
19: Mit mondtál meg a múltkor? Nem írtam még erről ki kérdést. Amúgy valószínűleg gyáva és csak a szája nagy. Vagy a barátnővel szorul a hurok és megígérte neki hogy jó gyerek lesz, nem tudom. Csak hát minek kell engem tiltani? Én aztán nem írnék rá amúgy sem. Neki kell keresnie ha akar valamit. Szóval én eddig se zaklattam.
2017. márc. 6. 22:56
 23/55 anonim ***** válasza:
Ez most technikai kérdés,de érdekel hogyan jöttél rá,hogy letiltott whatsappon ,ha nem is írtál rá?
2017. márc. 7. 04:29
 24/55 A kérdező kommentje:
23: A fényképe hirtelen eltűnt és azt se látom már, hogy mikor volt online.
2017. márc. 7. 07:31
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Koppantal, kis liba. Ez van.
2017. márc. 7. 07:51
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a tied a linkelt kerdes, akkor bocs. Olyan sablobos tucatri.bik vagytok, minden napra jutvegy ilyen kerdes, h a buta libacska foglalt faszival jatszadozna, vegul lekoptatjak.
2017. márc. 7. 07:54
 27/55 A kérdező kommentje:
25-26: És az nektek miért fáj? Mindenki a saját portája körül sepregessen, szerintem.:)
2017. márc. 7. 08:48
 28/55 anonim ***** válasza:
77%
Miert faj? Mert veled ellentetben bennem van annyi empatia, hogy bele tudom kepzelni magam a feleseg/bno helyebe, es igy nem ronditok bele senki parkapcsolataba. Nem erdekel a rossz duma,h a pasi is kell hozza meg ha rossz a kapcsolat, arrol nem tehet a 3. En zgy vagyok vele, csak szinglikent ismerked(t)em es csakus szinglikkel. Ha a hazas, foglalt ffi kepzeli el a jovojet, akkor lesz szives kezarni a kapcsolatat, utana beszelgethetunk, addig nem veszem komolyan, mondhat akarmilyen szep bokokat,minden szinjatek, ami mogott nibcs semmi. Az eszem tudja, h az elso a felesege, 2. meg nem akarok lenni senki eleteben. Es tudod, azert "faj", ahogy te fogalnazol,m en kepes vagyok belegondolni abba, h ha en belemaszok mas kapcsolataba, majd milyen erzes lesz, ha az enyembe maszik bele mas. Felnott vagyok, tudok viselkedni. Egyenes vagyok. Erdekes, hogy engem sosem inteztek el ugy,mint teged, velem szepen bantak/bannak a ferfiak.
2017. márc. 7. 09:31
 29/55 anonim ***** válasza:
Egyebkent nezd csak meg magad. Ocska,buta lotyokent viselkedtel,ugyis bant veled a pasi. Egy sor ingyen imelt nem erdemeltel meg,h bocsi, ennyi volt.
2017. márc. 7. 09:37
 30/55 A kérdező kommentje:
28: De miért zaklat fel téged ennyire, hogy mit csinál más meg hogy csal vagy nem csal? Érezni az írásodból, hogy majdnem szétszakítod a billentyűzetet az indulattól. Minek ez a nagy utálat? Nem veled történik.:) A lány pedig nem az én barátnőm, nem ismerem, a pasinak több nyomja itt a válát, mint nekem. A lánynak meg nem fog fájni semmi ha nem derül ki.
2017. márc. 7. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!