Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt meg tudnátok bocsátani?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a barátnőtök orálisan kielégít egy másik nőt. Pusztán kíváncsiságból és józanul.
Mit tennétek? Tegyük fel, hogy előttetek nem csinálná szóval a lezbi fantáziátokat nem elégítené ki :D
Ez megcsalásnak számít :D
2016. dec. 13. 22:36
1/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat az kérdés, csak lemaradt a kérdőjel
2016. dec. 13. 22:37
2/13 Gotland válasza:
Megcsalásnak számít.
Amúgy ja, készülj a levélcunamira.
3/13 anonim válasza:
Ha hasonló helyzetben (fiú-fiú felállásban) el tudná nézni ( nem azért, mert kedvem támadna hozzá, mielőtt valaki félreértené ) akkor igen.
Viszont olyan lánnyal nem lennék együtt, aki elvárja/örülne ha a párja tolerálna ezt-azt, de ugyan azt nem lenne képes tolerálni a párjának vagy ugyan azt nem várhatná el tőle a párja.
4/13 anonim válasza:
Ez elvileg, meg gyakorlatilag is megcsalás. Más emberrel létesítettél szexuális kapcsolatot. Nekem a "kiváncsiság" mint oylan nem magyarázat, sőt súlyosbító tényező. Nincs rá garancia ugyanis, hogy nem csak a gizi nemi szervére vagy kiváncsi.
5/13 anonim válasza:
Én csak akkor tudnám megbocsájtani, ha bevonnánk harmadiknak a csajt egy jó kis édeshármasra.
6/13 anonim válasza:
húúú hááát nagyon megbuntetném érte az biztos, viszont nem értem miért, de valahogy nem érzem annak. én meg tudnám bocsátani sott nem is lennék mérges érte vagy lehet egy kicsit megmorognám, hogy legalább akkor már elottem csinálja és kapjak én is valamit abból a csajból :D
7/13 anonim válasza:
Megbocsátanám neki. Megkapná az esélyt az új életre nélkülem. Csak nem kéne azért mindenkibe belenyalni, kancásabb pillanataiban sem.
8/13 anonim válasza:
Én nem érezném megcsalásnak ha a barátom lefeküdne egy pasival, és nem azért mondom, mert csinálnám csajjal. 24L
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Ebbe a lányoknak nagy előnye van mert fiu hiába teszi meg csak bu. zi lenne tőle, maga a tevékenység elfogadható lenne, ha egész életébe erre vágyott talán még kapcsolatba is megengedném neki, ha külön tőlem kérne rá engedélyt, de cserébe ő is teljesítene nekem 1 vágyat mondjuk a hármast, bár ez meg neki nem érné meg, megha szerelmes lennék nem érdekelne egy másik lány, annyit elengednék hogy lesmárolja egy másik lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!