Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?
A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.
Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.
Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.
Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?
OK, tehát mert a feleség veszekedős volt, akkor teljesen érthető, hogy a férjnek válás után heti 3 órányi igénye van a saját gyerekére, mert annyira szeret Téged, hogy inkább Veled van.
Nincs több kérdésem, éljetek boldogan :-)
Nem tudom.Azėrt īrtam ide, mert bizonytalan vagyok.
Ėjjel belenėztem a telefonjåba, talåltam olyan üzenetet, amiből kiderült, hogy a felesėge engednė, hogy többet legyen együtt a gyerekkel, de a vőlegėnyem nem akar.
Szerelmes vagyok, de vannak rossz megėrzėseim...
Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.
uhhhh.... ki vagy te??!! az anyukája, a menedzsere vagy a csendőrség??
te diktálsz, szabsz meg mindent, nem az lenne a helyes, hogy 1. hagyod, hogy szervezze az életét, beossza a napjait, mert mégiscsak egy felnőtt ember.
2. közösen beosztani, megbeszélni, megtervezni lenne ideális!
Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.
Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?
de, hatalmas esély van rá, hogy megcsal, mert kezdesz elsárkányosodni...
Javaslom: [link]
Mindennek meg kell adni az időt.
Kitől vagy terhes? az új pasidtól?
bizonytalanságod szabályokkal igyekszel csökkenteni.
Nem érdemes.
Adj még időt magatoknak, nem lóverseny ez:)
Látom, eltelt pár hónap a kérdés kiírása óta és most lettél terhes és félsz... 38 évesen egy újabb kisbaba.
Nem vagytok könnyű helyzetben, sok erőt!
Amíg nem vagy biztos, várj. A kisbaba is megérdemli a biztos hátteret.
ui.forduljatok Istenhez bölcsességért :)
76-os! A vőlegényemtől vagyok terhes.Nem terveztük.
A volt felesége a válóperük után írt egy sms-t nekem, hogy köszöni, hogy elvittem a férjét, és pokol lesz az életem, mert egy nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő emberrel élek.
Hülye ez a nő, de aztán utánaolvastam a neten, sok minden jellemző a vőlegényemre.
na, akkor "boldog" leszel.
egy nárcisztikus pasi, egy kisbaba... sok erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!