Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet-e boldog párkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?

Figyelt kérdés

A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.

Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.

Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.

Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?

2016. dec. 5. 15:53
 11/100 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem jok a szabalyaid. En Veled lennek szivesen. En nem csalnalak meg,mert ilyen igenyeim vsnnak.
2016. dec. 5. 16:55
 12/100 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább hangzik egy börtönnek, mint kapcsolatnak.

És rád milyen szabályok vannak?

Te is hűtlen voltál...

2016. dec. 5. 17:10
 13/100 anonim ***** válasza:
94%

Milyen kapcsolat az, ahol csak az egyik fel vezet be valamit, majd azt tőlünk, idegenektol kérdezi, h vajon igy jo lesz e a kapcsolata. Félsz, mi? :)

Ne aggódj, a párod.. Bocsánat a volegenyed, amilyen fa*za csávó, h otthagyta a feleségét es a gyereket, mert az asszony faradt volt es veszekedett vele, mig o képezte magat, meg eljarkalt haverozni nyugodtan biztos veled is hasonlóan jo ember lesz.

Ne aggódj, megerdemlitek egymást!

2016. dec. 5. 17:22
 14/100 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemlitek egymást.
2016. dec. 5. 17:37
 15/100 anonim ***** válasza:
100%

A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni. 

Az àgyban ha már most jelmezeket kell bevetned, mit fogsz csinálni 3 év múlva???

Ilyen szabályok mellett én börtönben érezném magam (nő vagyok), Neked olyan otthont kene varázsolnod, ahova a párod örömmel jön haza és nem azért mert muszáj kulonben kikap

"

Akkor ki is pipálhatjuk, hogy miért volt feszült és ideges a vőlegényed - mert sokat nem volt otthon az egyértelmű, senkinek se esne jól, ha le lenne sz...va.

2016. dec. 5. 18:05
 16/100 anonim ***** válasza:
100%

A felesége azért volt fáradt, mert a pasid csak magával foglalkozott és minden a nejére maradt. És akkor elmenekül.

Szép kis pasit fogtál ki, bár te sem vagy különb.

Ugye ez a lista valami vicc? Ez a kapcsolat nem fog sokáig működni, ez teljesen biztos.

2016. dec. 5. 18:10
 17/100 A kérdező kommentje:

6-os!

Ėn megszakītottam a fėrjemmel 2 hônapja minden kapcsolatot.A gyerekünk 18 ėves, tudja az apjåval tartani a kapcsolatot.

A vőlegėnyemnek muszåj a gyerek miatt tartania a felesėgėvel a kapcsolatot.

2016. dec. 5. 18:53
 18/100 anonim ***** válasza:
100%

nevetséges vagy

könyörgöm, nehogy tovább szaporodjatok

2016. dec. 5. 18:58
 19/100 A kérdező kommentje:
13-as, igazad van, fėlek kicsit.
2016. dec. 5. 18:59
 20/100 anonim ***** válasza:
92%

Jaj, istenem.... Hogy tudod szeretni ezt az embert!?? Van egy óvodás korú gyereke, de nagy ívben tojt rá, hogy a felesége fáradt (le merem fogadni, hogy a felesége is dolgozik), Ő csak magával törődött, egyetem, tanfolyam, barátokkal buli és félredugás.. Marha nagy jellembajnok. Minek kellett neki gyerek? Merthogy nem foglalkozott vele, az tuti.

Elmondom, mi lesz. A felesége kivirul nélküle, rájön, hogy a legjobb dolog, ami történhetett, az a válás volt.., kis szerencsével talál magának új, normális párt.

Te viszont....nos... Igaz, nektek könnyebb lesz, mert legalább közös gyereketek nem lesz, tehát nem az lesz, hogy te gyereket etetsz, fürdetsz, altatsz, főzöl, mosol takarítasz, míg a férjed bulizik, csajozik, tanulgat.

Tehát miután nektek nem lesz közös gyereketek, egy fokkal több esélyed lesz rá, hogy boldogok lesztek ezzel a férfivel, de azért nagy valószínűséggel a jellemhibái kijönnek majd a ti kapcsolatotokban is.

2016. dec. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!