Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet-e boldog párkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e boldog párkapcsolatunk ezekkel a szabályokkal?

Figyelt kérdés

A vőlegényem velem csalta meg a feleségét, én meg a férjemet.4 hónapja vagyunk együtt,2 hónapja összeköltöztünk albérletben, az eljegyzés is megvolt.Mindkettőnk válása folyamatban van.38 és 40 évesek vagyunk.Mindketten élni szeretnénk még.Én fiatalon szültem, és egy megszürkült, unalmas házasságban éltem.A vőlegényemnek van egy óvodás korú gyermeke.A felesége gyakran volt fáradt,feszült,veszekedett, ebből menekült.A felesége mellett járt egyetemre, tanfolyamokra, barátokkal szórakozni.

Én szabályokat állítottam fel,hányra kell hazaérnie munka után, programokat szervezek magunknak,kijelöltem egy napot,amikor az anyját látogathatja, hétvégén szombaton van a gyerekével.

Az ágyban új dolgokat hozok be, szerepjátékok,jelmezek.

Így jól fog működni a kapcsolatunk?Engem nem csal meg?

2016. dec. 5. 15:53
 51/100 A kérdező kommentje:

Nem a gyereket fûrom.Küldtem neki mikulåscsomagot is.

De ha nem itt talålkoznak, akkor a vőlegėnyem az exszel is talålkozik.

2016. dec. 7. 20:43
 52/100 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem gondolod, hogy a "vőlegényed" akkor innentől megszakít minden kapcsolatot a gyereke anyjával...? Nem írtad, de neked nyilván már felőtt gyereked van, teljesen más a helyzeted. A te gyerekedet már nem kell nevelni, tehát lazán meg tudom szakítani a kapcsolatot az apjával. Kicsi gyereknél viszont ez nem így működik. Olyan nincs, hogy a két szülő nem kommunikál...

(Bár annak is igaza van, aki írta, h a "vőlegényed" nyilván nem egy mintaapa, de most tegyük fel, hogy legalább úgy csinál, mintha...)

2016. dec. 7. 20:48
 53/100 A kérdező kommentje:

Īrtam koråbbi kommentben, hogy 18 ėves a lånyom.

Igyekszik jô apa lenni a vőlegėnyem, heti 1× 3 ôra hosszåt van a fiåval.

2016. dec. 8. 15:33
 54/100 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1x3 óra? Ezt mind Te engedélyezted? Talán ha 10-től 18 óráig vele lenne,az oké. De 3 óra..háát,nem fog túlzottan ragaszkodni az apjához,ez tény!
2016. dec. 8. 16:02
 55/100 A kérdező kommentje:
Nem, ebben az exszel egyeztek meg.Az ex engedett volna többet is, de a vőlegėnyem velem akar lenni, annyira imåd.
2016. dec. 8. 16:56
 56/100 anonim ***** válasza:
100%

És te anya létedre nem látod, hogy ez mennyire gáz...?

Ha nem, akkor tényleg kezd kamu-szagú lenni a sztori... ilyen ostoba emberek nem léteznek. Nem akarom elhinni, hogy léteznek...

2016. dec. 8. 17:12
 57/100 A kérdező kommentje:

Azėrt īrtam ki a kėrdėst, mert fėlek kicsit.

Kezdetben azt mondta a vőlegėnyem, hogy az ex hatårozta meg ezt az időpontot.Aztån kiderült a napokban, hogy a vőlegėnyemnek nincs igėnye több talålkozåsra a fiåval.Szôval felmerült bennem, hogy nemcsak arrôl van szô, hogy velem akar lenni, hanem csak ûgy tesz, hogy jô apa, arrôl nem beszėlve, hogy hazudott.S ha ebben hazudott, akkor måsban is.

De közben annyira mindenben az ėn kedvem keresi, imåd.Szôval nem tudom.

2016. dec. 8. 17:44
 58/100 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buta vagy,azonkivul minden masodik szavad volegenyem...

Persze imad...veled akar lenni..ez tenyleg kamu...

2016. dec. 8. 18:54
 59/100 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem kamu, bár nekem úgy tűnik, akkor te egy érzelmi hulladékkal akarod leélni az életed. Egy olyan emberrel, aki nem kötődik a saját gyerekéhez, aki átverte, kihasználta a feleségét, pl. minden munkát ráhagyott, megcsalta, kihasználta.

És ha nem kamu, akkor te is érzed, hogy nem jó emberbe szerettél bele, ezért írsz és kérdezel ennyit. Mit vársz??

Tudod, hogy a "vőlegényed" rossz ember. Ebben vársz megerősítést.

Hát rossz ember.

Hogy meddig marad melletted, csak azon múlik, meddig érzi jól magát veled. Ha mindenben kiszolgálod, ellesztek egy darabig, de hosszú távon ne számíts rá, főleg a bajban.

sajnálom, de ez van, és ezt te is tudod.

2016. dec. 8. 20:04
 60/100 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta, csak nagyon szerelmes.Igen, vannak rossz megėrzėseim.Megīgėrte, velem minden mås lesz.Mi mindent megbeszėlünk, megoldunk.
2016. dec. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!