Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ingadozó a párkapcsolatunk nem jutunk sohasem egyről a kettőre. Mit tegyek? 21/F
Figyelt kérdés
Barátként jöttünk össze először csak barátkoztunk majd elkezdtünk érezni a másik iránt dolgokat, úgy voltunk vele hogy megpróbáljuk. Több mint fél éve megy ez köztünk nagyon ingadozó két hétig jó két hétig nem vagy egy hónapig jó egy hónapig nem. A nyáron sajnos bizonytalan voltam és nem tudtam mit akarok ezért 3x szakítottam vele de meggondoltam magam és mondtam hogy próbáljuk meg újra. Látszólag ezek megviselték. Ősszel behúzta a féket se puszi se semmi nagyon tepertem nála 3 hónapon keresztül mert akkor éreztem iránta komoly dolgokat ekkor kiderítettem hogy a volt barátjával találkozgatott egy héten többször és októberben egyszer ott is aludt náluk arra lett fogva hogy ittasak voltak. Ez a dolog lecsengett szerettem akkor mondtam neki adok neki esélyt mivel nyáron is adott ő nekem. Ezek után változott keresett de januártól megint behúzta a féket nem keresett mindig én mentem utána és mikor meg akartam vele ezeket beszélni neki esett rosszul. Nem is volt rám ideje arra fogta hogy fáradt és csak naponta vagy kétnaponta 5 percre láttam pedig itt lakunk egy faluba 10 percre egymástól. Ő otthon nem mondott semmit fél év után hogy mi köztünk van konkrétan valami és fél év után én nem is voltam náluk ő volt nálunk egyszer ezt azzal indokolta hogy nem akar nagyot csalódni senkiben mert egyszer már egy másfél éves kapcsolatból kiugrott az egyik volt barátja és nagyon meg viselete. Az előző kapcsolata azért ment tönkre mert ezzel a csávóval találkozgat napi szinten a mai napig is és ez nekem is rosszul esett hogy vele többet volt mint velem... Nem bírtam már tovább a napi stresszt és vele sem tudtam megbeszélni a gondjaimat nem láttam értelmét mér ennek hogy egyoldalú megint ez az egész és mondtam neki hogy ennyi volt én ezt így nem akarom csinálni... Eltelt egy hét megkeresett és mondta hogy oldjuk már meg ezt mert nem jó nélkülem hiányzok neki hát belementem megint. Két hete megint jó minden de hétvégén születésnapom volt és mondtam neki hogy én nem bírom sex nélkül 2 hónapja nem csináltuk erre jött a kifogással . A szexuális életünk sem volt túl folytonos csak hébe hóba volt max 1 hónapba egyszer-kétszer ami nekem nem jó többet igényelek. Mondta ő is hogy ő sem bírja már így de mégsem akarta. Most megint ott vagyok hogy mit csináljak próbáltuk már annyiszor nem is volt rendes kapcsolat hogy érdemes e még időt és energiát ebbe pumpálni? Én mondtam neki hogy szívesen felmennék hozzájuk meg ő is lejöhet de fél éven keresztül mindig csak kint találkozunk valahol. Nem akar a padlón lenni azért nem akarta azokat a dolgokat amiket én szerettem volna hogy együtt aludjunk hétköznap nézünk meg egy filmet összebújva stb az ilyen általános dolgokat .A lány egyébként 24 éves2016. febr. 22. 13:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem meg most is kúrogatja a volt barátja.. ha meg nem, akkor ez mindig benne lesz a pakliban hogy egy kis összeveszés és megy az exéhez. Nekem személy szerint nem lenne gusztusom a farkam ezekután a pinájába tolni.
2/2 anonim válasza:
Heeee, ember, kapj már a fejedhez és szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Ennél már az is jobb ha egyedül vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!