Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, ha elértük a 20-as éveinket, és még nem volt soha párkapcsolatunk, nagyon nehéz lesz keresni egy normálisat?
Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy azok a tartós párkapcsolatok, akik még gyerekként szerettek egymásba, hisz ott még nem nézték, hogy mennyi pénze van, vagy hogy milyen diplomája, és azóta is csak ez jár a fejemben, mert nagyon elkeseredtem, mert nekem sem volt még párkapcsolatom, pedig már 20 vagyok! :(
egy elkeseredett lány
Az igaz, hogy a diákszerelmek sokkal őszintébbek, de hidd el, még így is megtalálhatod a nagy Őt.
17/L
ha még 30 lennél, és akkor kérdeznéd...
de az is tény, hogy én is néha elgondolkozom (pedig már 30 is elmúltam), hogy egy 20-23 éves lánnyal kéne kezdeni. egyszerűen azért, mert jó eséllyel igazán komoly kapcsolaton ilyenkor még nem esett át a hölgy, azaz nincsenek mélyen ülő tüskék benne, stb.
Szerintem nem korfüggő, hogy normálisat találj.
Nekem 20 évesen lett először kapcsolatom. Egyszerűen így alakult.
A férjemnek is 20 évesen lett barátnője. 1 év van közöttünk.
29 voltam mikor találkoztunk.:-)
Szóval, hogy mikor találkozol az igazival az nem azon múlik, hogy mikor kezdesz pasizni.
A sors szövevényes tud lenni. :-)
Őszinte, kölcsönös szerelmet bármelyik életszakaszban lehet találni, bár tény, hogy ha 20 éves korodig se volt senkid, később se lesz könnyű dolgod. A legfontosabb, hogy merj kezdeményezni és ne törj össze az első csalódás után! Aki keres, talál... :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!