Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, ha elértük a 20-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, ha elértük a 20-as éveinket, és még nem volt soha párkapcsolatunk, nagyon nehéz lesz keresni egy normálisat?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy azok a tartós párkapcsolatok, akik még gyerekként szerettek egymásba, hisz ott még nem nézték, hogy mennyi pénze van, vagy hogy milyen diplomája, és azóta is csak ez jár a fejemben, mert nagyon elkeseredtem, mert nekem sem volt még párkapcsolatom, pedig már 20 vagyok! :(

egy elkeseredett lány

2013. máj. 13. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy a diákszerelmek sokkal őszintébbek, de hidd el, még így is megtalálhatod a nagy Őt.

17/L

2013. máj. 13. 17:54
 2/18 anonim ***** válasza:
Merrefele laksz? :)
2013. máj. 13. 17:55
 3/18 anonim ***** válasza:
True story, én is úgy érzem, hogy a legszebb éveim pörögtek le eseménymentesen. 21/F
2013. máj. 13. 17:56
 4/18 Boldogság Bár ***** válasza:
100%
Nem igaz! Mindenki máskor érik meg a kapcsolatra. Az őszinte odaadásra, a szép megélésére. Ezt korban nem lehet behatárolni. nyilván a hormonok sokat rátesznek és tini korban többen kezdik keresni a nagy Őt. Még csak 20 éves vagy. nem késtél le semmiről. Ha szerelmes leszel és viszont szeretnek ott nem a javakat fogjátok nézni. Ha még nem állsz készen kapcsolatra ne erőltesd. Majd jön amikor jönnie kell. Csak légy Boldog és ne keseregj(árt a szépségnek)
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Ha eddig 20 év alatt nem sok minden jött össze, akkor fogy az esélyed a kapcsolatra. Nem akarlak bántani, de mi a baj? Ennyire csúnyácska vagy?
 6/18 okoska31 ***** válasza:

ha még 30 lennél, és akkor kérdeznéd...

de az is tény, hogy én is néha elgondolkozom (pedig már 30 is elmúltam), hogy egy 20-23 éves lánnyal kéne kezdeni. egyszerűen azért, mert jó eséllyel igazán komoly kapcsolaton ilyenkor még nem esett át a hölgy, azaz nincsenek mélyen ülő tüskék benne, stb.

2013. máj. 13. 17:57
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem igaz. Sokan vannak, akiknek meg kell érniük egy hosszabb távú kapcsolatra, ezért pont csak 24-25 évesen lépnek bele egy komolyabb kapcsolatba (főleg férfiaknál jellemző). Persze nem rossz tapasztalatot gyűjteni, de ne aggódj, nem vagy elkésve!
2013. máj. 13. 17:57
 8/18 A kérdező kommentje:
állítólag nem vagyok csúnya, de ezt mindenki döntse el maga, és inkább csak nem vagyok kezdeményező típus! :/
2013. máj. 13. 17:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korfüggő, hogy normálisat találj.

Nekem 20 évesen lett először kapcsolatom. Egyszerűen így alakult.

A férjemnek is 20 évesen lett barátnője. 1 év van közöttünk.

29 voltam mikor találkoztunk.:-)

Szóval, hogy mikor találkozol az igazival az nem azon múlik, hogy mikor kezdesz pasizni.

A sors szövevényes tud lenni. :-)

2013. máj. 13. 18:03
 10/18 Mcgalagony17 ***** válasza:

Őszinte, kölcsönös szerelmet bármelyik életszakaszban lehet találni, bár tény, hogy ha 20 éves korodig se volt senkid, később se lesz könnyű dolgod. A legfontosabb, hogy merj kezdeményezni és ne törj össze az első csalódás után! Aki keres, talál... :D

19/L

2013. máj. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!