Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehet a párkapcsolatunk rovására? (bővebben lent)
Bocsi,ha netalán nem ebbe a kategóriába kellet volna írjam:S
A lényeg az,h barátommal már mindjárt fél éve együtt vagyunk.Nagyon jó a kapcsolatunk,élvezzük egymás társaságát,sokat vagyunk együtt.Annyi a problémám,h a szexuális életünk kissé problémás.Sokszor nem úgy tud nekem örömet okozni,ah szeretné(nem mindig "sikerül).Kiakad emiatt,és mindig magát szidja h milyen szerencsétlen,és h nem elég jó nekem,meg majd a következő barátom majd jobb lesz mint ő(mert h ő már előttem volt már más lánnyal,nekem ő volt az első fiú).Hiába kérem h ne mondja ezeket,és számomra nem ez a lényeg,akkor is mondja.
Mit kéne csináljak,h megértse h nekem nem a testi örömek a legfontosabbak?jó,kicsit zavar,de számomra nem ez a fontos,úgyhiszem elég fiatalok vagyunk még.
És emiatt megromolhat a kapcsolatunk?H vehetném rá arra,h ne gondolj rosszat magáról?
(18-ek vagyunk)
Nem mindegy, hogy pontosan mi is az, amit nem tudtok megoldani. Szex terén szerintem kevés megoldhatatlan gond van, de a válaszom, hogy igen, ha nem sikerül megoldani, az egy idő után a kapcsolat rovására fog menni. (tapasztalat sajnos)
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy miaz ami nem megy és próbáljatok megoldást találni a problémára valahogy.
Sajnos elég nehéz erről beszélni az embernek, mert tele vagyunk gátlásokkal, és bennünk van az állandó megfelelési vágy. Próbálj te irányítani a szexben egy kicsit, légy dominánsabb. Így magadnak tudod irányítani, hogy neked hogy és mikor jó. De figyelj arra közben, hogy természetesen neki is jó legyen. Fontos, hogy lazuljatok el és ne görcsöljön rá.
Ami a megbeszélést illeti, egyetértek az előttem szólóval, mert egy jó pár kapcsolat jó kommunikáció nélkül semmit nem ér. Senki nem tökéletes, és ezért kell, hogy megbeszéljétek, hogy ki mit és hogy szereti, vagy kinek mi az ami nem jó.
Hát igyekszem akkor megoldani vele ezt a problémát,és megfogadom a tanácsokat.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat^^
Első vagyok. A kommunikáció egy jó kapcsolat alapja! Ne akkor támadd le a témával, amikor éppen túl vagytok egy sikertelen szexuális aktuson, inkább egy semleges időpontban. Ilyenkor talán az ő lelke sem annyira nyomott és nyitottabb a probléma megbeszélésére.
A problémát próbáljátok a gyökerénél kezelni, nem pedig a következményeit (ne érezze rosszul magát, mert neked így is jó). Ez hülyeség lenne, hiszen egy idő után hidd el megunnád te is, neki meg semmi önbizalma nem maradna. A dolgok gyökerét kell megpróbálni megkeresni és megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!