Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit csaltak már meg, hogy dolgozta fel, hogy ne menjen a jelenlegi párkapcsolata rovására?
Az előző párom megcsalt és egyszerűen nem tudom feldolgozni...
A jelenlegi párommal nagyon boldog vagyok, nagyon szeret és mindent megtesz értem, de bennem ott van még mindig ez a megcsalás dolog...
Nem akarom, hogy ez a kapcsolatunk rovására menjen... Tud erről a félelmemről és megérti, de ez nem mehet így. Muszáj túl lennem rajta... De hogyan?!
Már lassan 2 éve történt a dolog és én még mindig nem tudtam feldolgozni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
előttem szólló! beteg vagy!
na most vállaszóljak a kérdésre!
ha megcsaláshot jutottatok...az egy bonyolúlt eset!miért? mert itt 3 ember van benne a dologban!
1. te
2. az exed
3......az a bizonyos...
szóval,nem te tehetsz róla...van ilyen valami nem működött.... gondold végig mi nem működött...néha mi magunk tudjuk a választ,csak magunknak sem valljuk be...
pl. ha én nem fogadom el magam,nem szeretem a testem...egy idő után ezt megérzi a másik...kezd másként nézni rád...majd másként érezni... és lehet megpróbál segiteni....de feladja.... és ha van 3. abban a pillanatban...hát....kész is a dolog!
vagy ,ha a másik nincs kibékűlve magával....mindig bizonyitani akarja magának,hogy még kell...akkor bizony keres egy 3. személyt!
vagy egyszerűen az a harmadik ott volt,eldöntötte,hogy kell a párod...ő beadta a derekát...és helyben vagyunk
Szundimano, ez a 3 variáció mind fenn állt... :(
4. válaszoló: Nem... Nem szeretem már. Annyira szerettem, hogy mindent feladtam és mindent megtettem érte. Még akkor is mindennél jobban szerettem amikor megtudtam, hogy megcsalt (mert persze annyi gerincesség sem volt benne, hogy a szemembe mondja...), de aztán idővel elkezdtem látni exem a maga valójában. És rájöttem, hogy egy sz*r ember és nem tudom mit szerettem rajta... És hangsúlyozom nem azért sz*r ember, mert megcsalt!! Simán csak rájöttem, hogy egy sz*r ember... Csak amíg előttem volt az a bizonyos "rózsaszín köd", addig nem láttam tisztán, hogy milyen ember is az én párom.
Túl érzelmes vagy te lány, ez a bajod! :)
Nekem is nehéz ilyen f@szságokon túllépni, pedig fiú vagyok.
Nem kopik, csak edződik.
Amin változtatni nem tud az ember, azon hülyeség rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!