Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol találkoztál a jelenlegi pároddal?
Téglagyárban találkoztunk.
kor,nem,történet
soha a seholnál és semmikor sehány órakor találkoztam a nem létező barátnőmmel
17/f
Még a myvipes korszakban jelölt be és kezdtünk el kezdtünk el dumálni online, majd mentem el életem legszarabb randijára. Már eleve az mellbe vágott, hogy szinte köszönő viszonyban sem volt a profilképével, de úgy nem is voltunk egy hullámhosszon, elég sokat baszogatott, szinte mindenért, majd mikor meguntam a sok oltást kerek perec elküldtem a francba és hazamentem. Szerencsére el is költözött a városból pár hónapon bellül, így nem is találkoztam vele. Majd 4 év múlva véletlenül találkoztunk egy plázában. Megint éreztem a mellbevágó érzést, mert bomba 10/10-es csaj lett. Hihetetlen módon egyből egy hullámhosszon voltunk (vagy csak elvakított a szépsége) 1,5 hónap randizgatás után meg is történt a szex. Ez volt másfél éve, még mindig gyönyörű, a hülyeségeit meg már megszoktam :)
22/F
Itt a gyk-n még a nyár elején feltettem egy kérdést, hogy van-e itt olyan szegedi lány, aki eljönne velem az X-menre. Hál'istennek volt, s Ő azóta bizony a barátnőm.
24/F
6-os, na ne hülyéskedj, én is szegedi vagyok.
Tudsz valami jó filmet, amit adnak a cinema city-ben? :D
Mindenkinek köszönöm a tartalmas és jó válaszokat!
Külön Neked, kedves első hozzászóló! :D
Mindenkinek ment a zöld kéz... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!