Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne váljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne váljon unalmassá a párkapcsolatunk?

Figyelt kérdés

17 vagyok ő 24 lesz. Tudom nagy a korkülönbség de léci most ne ezen legyen a hangsúly.

Én még tanulok, ő már dolgozik. Szinte minden második nap persze nem sok időre mert én nekem tanulnom kell, most fogok érettségizni angolból.

Na most az a legnagyobb problémám, hogy sosem csinálunk semmit. Vagy itthon vagyunk vagy nála és akkor is ritkán csak kettesben. Sosem megyünk sétálni mert nem szeret, inkább kocsival menne mindenhova. Anno, amikor elment tőlünk facebookon mindig írt, most az utóbbi két-három napban már ez se... talán ő is érzi hogy laposodik a kapcsolatunk. De én hiába mondom neki, hogy szeretnék ide menni szeretnék oda, mindig csak azzal jön, hogy majd, meg nyáron több idő lesz. Oké, értem, de akkor is egyetlen egy napot kibírnék tanulás nélkül.

Már lassan 5 hónapja vagyunk együtt. Tényleg a tenyerén hordoz, szeret nagyon, bármit meg tenne.. csak ez nem jön össze...

Adjatok ötleteket, hogy mit tudnánk csinálni, hogy ne legyen lapos a kapcsolatunk. Nem akarom emiatt elveszíteni.. meg azt hogy egyáltalán én unjam meg..

Köszönöm szépen a válaszokat!

2013. ápr. 17. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Séta, mozi, pub, speed :P
2013. ápr. 17. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nya ha elolvastad volna akkor tundád.. séta kilőve, bulizni már nem szeret járni, anno Dj-ként dolgozott kibulizta magát, pub-ba nem járunk/nem is akarok

speed... normális vagy?

2013. ápr. 17. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és üzenem a levél íronak... nem ADRI vagyok! :D
2013. ápr. 17. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk igaz, hogy kocsival, de elmehetnétek piknikezni valami folyó part mellé. Egy plédet leterítetek és ott vagytok kettesben. Vagy elmentek egy jót mozizni, utána egy cukrászda vagy kávézó. Kimentek megnézni valahová a naplementét. Mondjuk a piknikezés végeként. Elmentek sportolni együtt. Annyi minden van...

F25

2013. ápr. 17. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor mégis mit akarsz? Ha egy kimozdulós program se jó, akkor ne várj sokat!
2013. ápr. 17. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor csináljatok mindenfélét otthon kettesben. Film, romantikus vacsi, igyátok le magatokat, röhögjetek sokat, esetleg a szexuális életeteket dobjátok fel akkor biztos nem fogtok unatkozni :D

Rendeljetek pizzát, menjetek el ketten boltba az olyan cuki.. :)

2013. ápr. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!