Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány eléggé csendes, egy idő után unalmassá válik számotokra? Vagy épp az ilyen tetszik? (lent) lányok válaszát is várom.
Úgy értem, ha a barátnőtök társaságban eléggé visszahúzódó, és nem nagy szájú, nem fecseg össze-vissza, hanem csak szűk baráti körében bontakozik ki teljesen, és persze mikor veletek van kettesben, akkor átváltozik "kis ördöggé" jókat lehet vele hülyülni stb. De csak ha kettesben vagytok.
Nem válik ez egy idő után unalmassá? Többször olvastam, hogy a inkább a csendesebb lányokat választanák a fiúk, de nem tudom pontosan ez mit 'takar' és hát én is eléggé ilyen vagyok, társaságban nem vagyok olyan felvágós és nagyon beszédes, mint a többi lány, nem tudom, ez mennyire inkább jó vagy rossz tulajdonság. Félek, hogy unalmas leszek, mivel ő elég társasági ember.(sokszor gondolkodom ilyen dolgokon, és attól félek nem vagyok elég jó neki,mit tegyek ez ellen? Tanácsok? 15L :/
Ha egyébként tudok vele beszélgetni, az időjáráson kívül másról is akkor nem zavar, hogy méretesebb társaságban kevesebbet beszél. Legalább nem vág közbe míg én lököm a sódert... XD
Am tényleg nem zavar, ha egyébként beszélgetni lehet vele.
nem.
ami unalmassá válhat és szakítás a vége az-az,ha ellökdösi a kezem folyamatosan és minden szexuális közeledésemre gyakran mondja,hogy most nem.
amit te vázoltál az teljesen jó.
hát én belenyomnék egyet az arcába ha be nem állna a szája
én is ilyen típus vagyok egyébként, és nekem ez jön be, tudjon dumálni ha kell, de ne mindig mert belenyomok
áh nem :) csak velem szeressen beszélgetni :)
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!