Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartunk szeretőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartunk szeretőt a párkapcsolatunk mellett?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több ilyen esetről hallok hogy szeretőt tartanak a kolléganőim.Én ezt elítélem pedig most én is bele estem ebbe a problémába.De én olyan szinten hogy elmegyek a randira de közbe nem történik semmi csók és egyebek.Egyszerűen nem tudom megtenni hogy lefeküdjek valakivel, és inkább haza megyek és totál bűntudatom van.De közbe jó érzés hogy bókolnak és kedvesek velem. 30/nő
2012. szept. 6. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Mert olyan emberrel élnek párkapcsolatban akibe nem szerelmesek, de félnek az egyedülléttől ezért a nem tökéletes de biztonságos kapcsolatot választják. Viszont folyamatosan más férfiak után vágyódnak és nem is ijednek vissza attól, hogy megcsalják párjukat. Szerintem undorító dolog. Ha valaki másra vágyik, legyen benne annyi tisztesség hogy szakít a barátjával/barátnőjével.
2012. szept. 6. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez oda-viszza igaz. Túl könnyen kötik össze az életüket az emberek, meggondolatlanul választanak párt, aztán pár év múlva jönnek elő a gondok de akkor már ott a közös vagyon meg gyerekek.
2012. szept. 6. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

jaj mintha a pasik nem tartanának.

minden pasi megcsalja a nőt, főleg gyerekek után. KIVÉTEL NINCS

2012. szept. 6. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak az csalja meg a párját, aki nem találta meg az igazit. Ha megvan a "másik feled" nem okozol neki fájdalmat és eszedbe sem jut szeretőt tartani. Mert szereted, nem a hibái ellenére, hanem a hibáival együtt. Ő az, aki tökéletesen kiegészít téged, akit nem csalsz meg, de ő sem téged. Persze nem egyszerű megtalálni.
2012. szept. 6. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Ők legalább akarnak valamit (ti. a kolléganőid), de te még arra sem vagy képes!
2012. szept. 6. 20:51
 6/10 ASOT ***** válasza:

ebben az a kib@szott nagy emberi hülyeség h akkor minek maradnak minek vannak a párjuk mellett.

A legtöbben általában érdekből főleg ha gyerek is van akkor a nő nehezen tud kilépni pláne ha nincs nagyon hova és nincs pénz....

De mindent meg lehet oldani csak akarat és kitartás kérdése.

Amúgy ez egy emberi hülyeség...

2012. szept. 6. 20:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Amíg bele nem estem ebbe a szituba én is elítéltem az ilyen embereket!Nem léptem még félre egyetlen kapcsolatomban sem!Nekünk még nincs gyerekünk de terveztük és talán ezért is jutottunk ebbe a helyzetbe.
2012. szept. 6. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy ne tervezz gyereket, vagy ne randizz másokkal. Mi az, h nem történik "semmi"? Már az valami, h elmentél! Élj egyedül és randizz, amennyit csak akarsz. Esetleg akkor megtalálhatod azt is, aki mellett nem akarsz másokkal találkozni!
2012. szept. 6. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Lelki gyengeség/szegénység.

Indokod lehet ezer is, hogy miért cselekszel rosszul, nem számít. Jó döntés csak egy van, és ezt te is nyilván tudod.

Picit botolsz, ha bókoltatás céljából randizol valakivel, de ez is botlás, és ugyanannyi rossz pillanatot okoz neked (és a párodnak is, ha kiderül), mint ha több is történt volna.

Mert az árulás már megtörtént a szerelmeddel szemben.

2012. szept. 6. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Izgalom, uj átélése!
2014. febr. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!