Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál boldog lenni a párod mellett, ha?
Ha jó viszonyt ápolna az exével akivel 2 évig volt együtt. Tehát ha jó barátok (igazából legjobb barátok) lennének. Ez a jó viszony nem a (szerintem normális) kb havi 1 beszélgetésben merül ki, hanem kb minden napos beszélgetésekben, lelkizésekben.
Legtöbbször nem személyesen, mert nem egy városban élnek, hanem telefonon és cseten.
A párom a fiú.
Ha nem csinál titkot belőle, akkor teljesen normális dolog.
Legalább láthatod, hogy nem csak úgy lehet elválni a másiktól, hogy kígyót-békát mondanak egymásra és gyűlölködés van. Inkább hangzik ez kultúráltnak, mint gyanúsnak. Bár az állandó kapcsolat valóban zavaró lehet. Beszéljétek meg.
1.: azért vannak fokozatok. kétlem h azt jelenti h az exnének mindent elmond neki meg semmit :D
kérdező: nem feltétlenül zavarna eléggé hangulat és tálalás függő.
Te magad ismered a lányt? Találkoztál már vele, bemutatott már neki? Nyíltan vállalja, hogy gyakran beszélnek?
Nekem nem feltétlen tetszene, sőt, biztos kicsapnám a hisztit, hogy minek irogat a lánynak. Beszélje meg a gondját a haverjával vagy az apjával, anyjával vagy velem. Szerintem nem tartoznak a személyes, szerelmi dolgok/problémák egy exre, a többi problémát meg veled is megbeszélheti. Esetleg ha beleolvashatsz 1-1 beszélgetésbe, abból le tudod szűrni milyen szoros a kapcsolatuk. Én minden esetre nyugodt vagyok, mert az enyém max a születésnapjukon ír az exeinek.
felvállalják mindketten, hogy dumálnak, egyébként a párom ritkán ír rá, a lány szokott minden nap!
de a párom meg nem küldi el....
Most meg leszek kövezve, de én is jóban vagyok az egyik exemmel. 5 éve voltunk együtt 1 évet és igen, szoktam vele beszélni neten kb. hetente-kéthetente egyszer. Valahogy ő más,mint a többi volt, sose fogjuk egymást elfelejteni, mi voltunk egymásnak az elsők. Nekem is volt azóta kapcsolatom, most éppen nincs. 1 éve van barátnője és azt sem tudja ki vagyok, ami nem is baj, mert ha csak félévente is találkozunk akárkije volt mindig "összemelegedtünk".Így volt ez most is. Én is hallgatok, az exem is.
Úgyhogy szerintem, ha vállalják hogy beszélnek nincs gáz.
Akkor lenne, ha nem vállalnák, akkor tuti van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!