Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, ha elértük a 20-as éveinket, és még nem volt soha párkapcsolatunk, nagyon nehéz lesz keresni egy normálisat?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy azok a tartós párkapcsolatok, akik még gyerekként szerettek egymásba, hisz ott még nem nézték, hogy mennyi pénze van, vagy hogy milyen diplomája, és azóta is csak ez jár a fejemben, mert nagyon elkeseredtem, mert nekem sem volt még párkapcsolatom, pedig már 20 vagyok! :(
egy elkeseredett lány
2013. máj. 13. 17:52
11/18 anonim válasza:
Duma duma... nem lehet gondolkodni? mindenkinél máshogy alakul. Miért lenne egy járható út? Én is 20 évesen kezdtem.
12/18 anonim válasza:
Nagyjából igen. Nálam a párkapcsolat kialakításának legnagyobb gátja a kinézetem, nem csoda, hogy 26 évesen még egy randit sem sikerült összehoznom, pedig rengeteget próbálkozom. De most már az alacsonyságom, dagadtságom és ocsmányságom mellé bejött az, hogy vén vagyok.
13/18 Pain for Pleasure válasza:
Csak annyira lesz nehéz, mint idáig.
14/18 anonim válasza:
Húszas évek első felében még nem késő komoly párkapcsolat kialakítására, de utána fokozatosan egyre nehezebb lesz...
15/18 anonim válasza:
Nem, ez inkább a barátságra igaz...
16/18 anonim válasza:
A lányok nem szoktak kezdeményezni úgyhogy nem kell hogy kezdeményező típus legyél. Járj el társaságba, bulizni és majd csak úgy akadnak rád a fiúk.
17/18 anonim válasza:
Ez butaság, és általánosítás a barátodtól is.
Az ismerőseim zöme 20-on túl találta meg azt a párját akivel együtt él évek óta illetve akinek már gyereke is van.
18/18 anonim válasza:
#1:Azt csak egy vak,vagy egy informatikai analfabéta nem találja meg.Shift+ő,aki nem tudná.Nagyon szívesen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!