Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, ha elértük a 20-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, ha elértük a 20-as éveinket, és még nem volt soha párkapcsolatunk, nagyon nehéz lesz keresni egy normálisat?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy azok a tartós párkapcsolatok, akik még gyerekként szerettek egymásba, hisz ott még nem nézték, hogy mennyi pénze van, vagy hogy milyen diplomája, és azóta is csak ez jár a fejemben, mert nagyon elkeseredtem, mert nekem sem volt még párkapcsolatom, pedig már 20 vagyok! :(

egy elkeseredett lány

2013. máj. 13. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Duma duma... nem lehet gondolkodni? mindenkinél máshogy alakul. Miért lenne egy járható út? Én is 20 évesen kezdtem.
2013. máj. 13. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagyjából igen. Nálam a párkapcsolat kialakításának legnagyobb gátja a kinézetem, nem csoda, hogy 26 évesen még egy randit sem sikerült összehoznom, pedig rengeteget próbálkozom. De most már az alacsonyságom, dagadtságom és ocsmányságom mellé bejött az, hogy vén vagyok.
2013. máj. 13. 18:11
 13/18 Pain for Pleasure ***** válasza:
Csak annyira lesz nehéz, mint idáig.
2013. máj. 13. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Húszas évek első felében még nem késő komoly párkapcsolat kialakítására, de utána fokozatosan egyre nehezebb lesz...
2013. máj. 13. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez inkább a barátságra igaz...
2013. máj. 13. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
A lányok nem szoktak kezdeményezni úgyhogy nem kell hogy kezdeményező típus legyél. Járj el társaságba, bulizni és majd csak úgy akadnak rád a fiúk.
2013. máj. 13. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez butaság, és általánosítás a barátodtól is.

Az ismerőseim zöme 20-on túl találta meg azt a párját akivel együtt él évek óta illetve akinek már gyereke is van.

2013. máj. 13. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
#1:Azt csak egy vak,vagy egy informatikai analfabéta nem találja meg.Shift+ő,aki nem tudná.Nagyon szívesen a segítséget.
2013. máj. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!