Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de ez csak szex és tele vagyunk szabályokkal. Hogy mondjam meg neki?
Emlékszem, még 9. elején, a gólyatáborban tetszett meg. De akkor kb. rá sem mertem nézni... Nem gondoltam, hogy a végzős évünk végére eljutunk a "barátság extrákig". Nekem ő volt az első, neki én távolról sem, de ez nem volt gond közöttünk. Az egész nyarat együtt töltöttük, aztán kitaláltam, hogy költözzön be a lakásomba, de szigorúan külön szobába.
Imádom, az egyik legjobb barátom, lakótársnak is tökéletes és az ágyban sincsenek gondjaink. Szóval minden oké lenne, de ez még mindig csak szex.
Sok a közös programunk, így néz ki:
-minden reggel együtt futunk
-hétfő este együtt próbálunk főzni tanulni (a vége általában pizzarendelés), közben filmezünk
-csütörtökönként együtt megyünk bulizni
-minden pénteken moziba megyünk, utána elmegyünk vacsorázni valahová, később esetleg bulizni
Ezek a fix dolgok, amik tényleg minden héten vannak, de sokszor találkozunk egy ebédre, vagy gyors kávéra, szóval részesei vagyunk a másik életének.
Meg bármit kitalálok, azonnal segít, most pl. egész héten lakberendezési boltokat járt velem, mert elkezdtem begyűjteni a karácsonyi dekorációkat, hogy a lakás tökéletes legyen decemberre és elpakolhassam az őszi díszeket. És tudom, hogy a gyűlöli a karácsonyt, mégis elkísért boltról boltra és próbált még jó képet is vágni hozzá...
Szóval szinte tökéletes pasi, én meg jól belezúgtam és most fogalmam sincs, mit csináljak...
A korotokat jó lenne tudni kezdésnek. Másrészről meg azt, hogy neked hogy van saját lakásod tizenévesként? Vagy már idősebbek vagytok? Valamit még írj, mert rohadtul nem vagyunk képben.
Ezek alapján ő is odavan érted, hiszen kb olyan ez mint egy normális párkapcsolat. Sok közös program, szex, stb.
Én 18 vagyok, Ő 19.
A nagyszüleimtől kaptam a lakást.
Ez lényegében egy nyitott párkapcsolat, kötöttségek nélkül.
Beszélj vele,lehet ő is hasonlóan érez,mint te.
Vegyétek "hivatalosra" a dolgot.
Miért tartanám el?
Ő is fizeti a saját dolgait és én is.
"de ez még mindig csak szex.
Sok a közös programunk"
Most akkor melyik?
A kettő együtt nem lehet igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!