Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy fiúba, akinek barátnője van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy osztályba kerültünk a gimiben, és borzasztó jól kijövünk, legszívesebben minden pillanatot együtt töltenénk. Három hete ismerjük egymást, de olyan, mintha sokkal régebb óta. Viszont másfél éve barátnője van, és imádják egymást elvileg. Akkor miért van folyton velem? Mit csináljak?
16L
2014. szept. 26. 23:34
1/3 anonim válasza:
Szeress belém, nekem nincs. :)
2/3 anonim válasza:
szia talán ott hagya de vélletlenül se piszkits bele a kapcsolatába mert ellened fog fordulni ,ha beszélgettek legyél kedves ,mosolygos stb ismerös a helyzet azért irtam remélem 1 kicsit hasznos lesz
3/3 anonim válasza:
Ugyan azt akartam írni mint az 1es csak lekéstem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!