Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, de ez csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de ez csak szex és tele vagyunk szabályokkal. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Emlékszem, még 9. elején, a gólyatáborban tetszett meg. De akkor kb. rá sem mertem nézni... Nem gondoltam, hogy a végzős évünk végére eljutunk a "barátság extrákig". Nekem ő volt az első, neki én távolról sem, de ez nem volt gond közöttünk. Az egész nyarat együtt töltöttük, aztán kitaláltam, hogy költözzön be a lakásomba, de szigorúan külön szobába.

Imádom, az egyik legjobb barátom, lakótársnak is tökéletes és az ágyban sincsenek gondjaink. Szóval minden oké lenne, de ez még mindig csak szex.

Sok a közös programunk, így néz ki:

-minden reggel együtt futunk

-hétfő este együtt próbálunk főzni tanulni (a vége általában pizzarendelés), közben filmezünk

-csütörtökönként együtt megyünk bulizni

-minden pénteken moziba megyünk, utána elmegyünk vacsorázni valahová, később esetleg bulizni

Ezek a fix dolgok, amik tényleg minden héten vannak, de sokszor találkozunk egy ebédre, vagy gyors kávéra, szóval részesei vagyunk a másik életének.

Meg bármit kitalálok, azonnal segít, most pl. egész héten lakberendezési boltokat járt velem, mert elkezdtem begyűjteni a karácsonyi dekorációkat, hogy a lakás tökéletes legyen decemberre és elpakolhassam az őszi díszeket. És tudom, hogy a gyűlöli a karácsonyt, mégis elkísért boltról boltra és próbált még jó képet is vágni hozzá...

Szóval szinte tökéletes pasi, én meg jól belezúgtam és most fogalmam sincs, mit csináljak...

2015. nov. 13. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amiket így leírtál az nekem teljesen olyan mint egy normális párkapcsolat. Bár az nem teljesen világos hogy a szigorúan külön szobába részt azt ő fektette le, vagy te, de ha már egy fedél alatt éltek ráadásul párkapcsolatban szerintem már mindegy az a választófal. Az hogy eljártok szerintem sokat számít. Szerintem ezt a helyzetet mindenképp próbáld vele megbeszélni mert azok alapján amiket leírtál nem igazán értem mi is a gond. Lehet hogy csak te félsz attól hogy ő nem akar melletted elköteleződni ő meg szimplán nem tudja, hogy te így érzel mert nem beszéltek róla.
2015. nov. 14. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ott rontottátok el, hogy együtt laktok és ezért túl sűrűn találkoztok. Elé kell állni és elmondani neki ezeket és ezek után vagy belemegy egy hagyományos monogám párkapcsolatba vagy inkább hagyjátok abba a szexkapcsolatot.
2015. nov. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!